1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360 Phat LiteOn Lt2.0 do LT3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dolny, Październik 23, 2012.

  1. dolny

    dolny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    na wstepie powiem że przerobiłem tzn upgrad'owałem juz z 5 xboxów do LT2.0 wszystkie na LiteOn.
    Dzis probuje zrobic to samo ale do LT3.0
    mam klucze od goscia ktory przerabiał X'a probowałem juz ze 3 razy i nie działa.
    Gre na której testuje to Fifa 12 bo działała i Fifa 13 bo nie działała :)
    Teraz z tego wszystkiego pomylilem IXtreme i wgralem do Liteona DG-16D2S soft od LTPLUS-0225.v3.0.bin
    a jak sie okazuje jest to do SLIMa soft.
    JunglerFlasher nie wykrywa mi wogoel napedu
    zeby wrocic do innego softu
    co mam robic ?
    pomożcie
    Dzieki i pozdrawiam
    DOLNY
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Spróbuj w DoSFlashu.
     
  5. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    pod DOS'em programik "l-o-eras" puść kilka razy. Wyłącz włącz zasilanie napędu i wtedy dosflash
     
  6. dolny

    dolny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra chlopaki udalo sie metoda #ESLORD
    Dzieki bardzo
    to teraz pytanie dalej
    wrzuciłem dummy od goscia co przerabiał wrzucilem LTPlus-0251-v3.0.bin zrobiłem SPOOF update soft.
    Podlaczam do X'a naped wzucam fife 12 która wczoraj działala dzis nie działa ( pokazuje sie XBOX 360 i tyle jakby film )
    wkładam fife 13 ktore zaktualizowala mi DASH i tez nei działa wlacza sie i wraca do dasha
    czyzby ta cicha aktualizacja ?

    o co chodzi ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum