1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360 PL .... Kinect USA

Temat na forum 'Kinect' rozpoczęty przez szop, Luty 3, 2011.

  1. szop

    szop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, mam xboxa360 kupionego w PL czyli wersja PAL.
    Zamówiłem sobie właśnie Kinecta z USA.. i moje pytanie, czy ten kinect nie ma żadnych NTSC/PAL itp ?? a jeśli ma NTSC to automatycznie nie będzie trybił z moim x360 elite ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Daram

    Daram Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam to samo pytanie :p
     
  4. mitek96

    mitek96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2009
    Posty:
    312
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    Ja mam kinecta z Kanady i wszystko działa, pisałem przed zakupem do microsoftu usa i odpisali, że kinect nie ma żadnych blokad regionalnych.
     
  5. szop

    szop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    masz slima zapewne :| bo jeśli nie to pewnie kupowaleś zasliacz PL ta ?
     
  6. mitek96

    mitek96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2009
    Posty:
    312
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    Mam slima owszem, ale zasilacz działa pod napięciem od 100-240 V, tak więc wystarczy zwykła przejściówka z amerykańskiej do polskiej wtyczki(nie potrzebujesz transformatora).
     
Wczytywanie...

Poleć forum