1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360 pod Monitor problem z dzwiekiem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez maras92, Czerwiec 12, 2009.

  1. maras92

    maras92 Banned

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    262
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań
    Witam podlaczylem Xbox'a pod monitor i dzwiek z xbox'a pod glosniki 5.1
    Ale jest problem z dzwiekiem poniewaz gdy gram w fife muzyczka leci kibice wrzeszcza a niema komentarza tak samo w przypadku Guitar Hero WT gram slychac melodie a nieslychac wokalisty. To samo z Battlefield BC wszytsko slysze tylko nie bohaterow. Gdy wlaczylem jakas piosenke na xboxie to dzwiek buczal.
    Czy cos zle zrobilem?

    aha dodam jeszcze ze kupilem to:
    http://www.empik.com/kabel-hql-svga-hdtv-x360-multimedia,2530207,p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. meler69

    meler69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    miałem to samo z tym kablem, lipna jest ta czarna koncówka do której wkładasz 2 czincze (biały i czerwony), kup nową w sklepie elektonicznym (koszt ok 2-3 zł) i wepnij do końca w głośnikach i ma działać.
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    po chincach dostaniesz tylko dzwiek 2.1. moze ktorys kanał nie idzie tym sposobem ???
     
  5. maras92

    maras92 Banned

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    262
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań
    Czyli co mam dokladnie kupic? Bo ja nie obmyty w tych sprawach ;d To czarna co wklada sie te 2 chince?
     
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Jakie masz głośniki (firma i model)?
     
  7. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Żeby mieć głos 5.1 w xboxie musisz podłączyć głośniki do xboxa kablem optycznym a nie wszystkie glosniki maja wejscie(czy tam wyjscie nie wiem jak to sie nazywa:p) optyczne.Polecam Logitech Z-5500.
     
  8. maras92

    maras92 Banned

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    262
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań
    Glosniki mam CREATIVE jakies takie niewiem jaki model ale to niema znaczenia bo sprawdzalem to tez na sluchawkach medusa speedlink
    Ale teraz nie oto chodzi patrzcie co zrobilem na zdjeciach musialem zrobic kabelek wlasnej roboty na wejscia do wtyczek bo niemialem tego jak podpiac.

    http://i42.tinypic.com/339hk7n.jpg

    http://i44.tinypic.com/11vl2qd.jpg
     
  9. hypnos

    hypnos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    JO81SX
    A wystarczylo zaopatrzyc sie w kostke z gniazdami Cinch po jednej i gniazdem MiniJack z drugiej ;)
    Wazne, ze sobie poradziles :)
     
  10. maras92

    maras92 Banned

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    262
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań
    Dobra dalem rade byla takjakby zwarcie pomiedzy kabelkiem wlasnej roboty ale ciekawe ze takie zwarcie doprowadzilo do zaniku komentarza w fifie albo wokalisty w gh ;D
     
  11. sheriffxPL

    sheriffxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2009
    Posty:
    353
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    Po prostu gdzieś coś się blokowało. Ja mam zrobione podobnie jak Ty i ta przelotka z Czinczy na jedno wejscie do glosnikow jest u mnie kiepskiej jakosci i czasami trzeba pokrecic wyjąć włożyć zeby był pełny dzwiek.

    P.S. dziwna przelotke zrobili w tym zestawie jakby nie mogli zrobic wejscia na ten "ciuciek" z głośników
     
Wczytywanie...

Poleć forum