1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

x360 pod monitor

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xkozakx, Marzec 14, 2011.

  1. xkozakx

    xkozakx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam czy da sie podlaczyc xbox360 pod monitor na DVI, czy da sie tak zrobic zeby podlaczyc jakos glosniki?? bo jak wiadomo monitor nie ma wbudowanych gosnikio
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Kabel HDMI z przejściówką na DVI (jeżeli masz wejście cyfrowe do monitora to może masz w nim i jacka - to głośniki podpinasz do jacka)

    Lub

    Kabel VGA z przejściówką na DVI, a dźwięk do głośników po chinchach
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Masz dwie opcje, tansza i drozsza.

    Tansza:
    Podpinasz konsole za pomoca kabla HDMI-DVI.
    A dzwiek bierzesz z kabla AV (tego do podlaczenia do TV), tylko musisz zdjac obudowe.
    Na YouTube - Broadcast Yourself. masz jak to zrobic, jakbys nie mogl znalezc to pisz. Wysle ci link.

    Drozsza:
    Obraz tak samo, a dzwiek za pomoca Audio Adaptera.
     
  5. xkozakx

    xkozakx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a mogli byscie podac linka na allegro zeby zobaczyc kabel jak on wyglada, i przydal by sie link na youtube :)
     
  6. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ja mam taki kabel i nie narzekam jak hex pokazał i jest ok......
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    O tak mozesz to zrobic.
    To jest do tej wersji tanszej:

    A tak wyglada Audio Adapter:
    [​IMG]
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  9. xkozakx

    xkozakx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    dzieki, czyli nie ma zadnych problemow??
     
  10. xkozakx

    xkozakx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    aha, czy do audio adaptera nie bedzie potrzebna zadna przejsciowka, zaby podlaczyc glosniki z pc?? czy wystarczy wtyczke od glosnikow(zielona) podlaczyc w czerwone miejsce audio adaptera??
    bo na tym filmiku gosc ma jakas przejsciowke
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
Wczytywanie...

Poleć forum