1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360 podłonczyc do modemu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez WeedMan, Luty 20, 2011.

  1. WeedMan

    WeedMan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak podłączyć x360 do neta mam modem z dialogu ?????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    jakie masz wyjscia z tyłu w modemie?
     
  4. caroliscool

    caroliscool Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zapewne ma zwykłe do kompa tylko...
    Moja rada kup ruter bezprzewodowy lub przewodowy z wbudowanym modem ADSL i podlacz X-a
     
  5. WeedMan

    WeedMan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no dokładnie zwykłe do kompa a ruter zamierzam jakoś za 1 miesiąc kupić
     
  6. caroliscool

    caroliscool Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To niestety jak nie masz wejscia Ethernet to nie podłączysz... Tylko ruter ci zostaje ; )
     
  7. WeedMan

    WeedMan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    szkoda że pod te zwykłe się nie da
     
  8. YoCar

    YoCar Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Zawsze możesz podłączyć kablem Ethernet do karty sieciowej w swoim komputerze stacjonarnym / laptopie.
    Ustawić udostępnianie łącza i będzie działać :)
     
  9. WeedMan

    WeedMan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. hektorek

    hektorek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    o ile ma 2 sieciówki...
     
  11. jablon

    jablon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Musisz kupić router, bezpośrednio z modemu dialogu nie pociągniesz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum