1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

x360 - przywrócenie oryginalnego softu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szybkilopez26, Grudzień 19, 2011.

  1. szybkilopez26

    szybkilopez26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witka

    Mam xboxa360 falcon, który najpierw miał wgrane lt chyba 1.0 jak go kupiłem. Potem, gdy Assassins Creed Brotherhood nie przeszedł testu ap 2.5 (moja wina, nie wiedziałem, że coś takiego jest i pewnie wtedy oflagowałem konsolę) pojechałem wgrać lt+. Pytanie brzmi teraz: czy jestem w stanie wgrać do konsoli oryginalny software, słowem cofnąć odblokowanie? I czy po takiej operacji spokojnie mogę wpinać się do live i grać na oryginalnych grach? Czy też nie ma szans na 100% cofnięcie odblokowania?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    zawsze można wgrać oryginalny firmware. Będziesz mógł grać spokojnie na live, chociaż podobno i tak 'ślad' w konsoli zostanie - inni tak często piszą. Nie spotkałem się jednak z sytuacją, żeby ktoś po wgraniu ofw dostał bana.
     
  4. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    Jakie odblokowanie? Jak flage masz to powrót do OFW(original firmware) nic nie da.
     
  5. michuplwlkp

    michuplwlkp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dokłądnie Jax9000 - powrót do oryginalnego firmware nic nie da
     
  6. szybkilopez26

    szybkilopez26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jax9000, a czy mam pewność, że konsola jest oflagowana? jak mówię, oblała test ap 2.5 na AC:B, ale potem miała updateowany soft - to nie ściąga flagi? Bo jak nie to najlepiej wychodzi obecnego xboxa sprzedać, a kupić nowego
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    to sprawdz czy masz flage
     
  8. ziomo8

    ziomo8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    274
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na pewno ma. Można sprawdzić przenosząc profil na innego iksa, pojawi się jako "uszkodzony".
    Moim zdaniem warto wgrać OFW, albo poczekać na LT+ 3.0 i potem prostu grać na Live dopóki można. To, że dostaniesz bana wcale nie jest takie pewne, a już na pewno nie można stwierdzić kiedy to się stanie. Możliwe, że jeszcze długo pograsz. Kumple grają na live z flagą od miesięcy i nic im nie jest, a po ostatnich cudach z banami za Forze 4 na nieprzerabianych konsolach nie wiadomo czy te flagi w ogóle mają jakieś znaczenie dla MS. Chyba im się to wszystko pokopało, bo zdejmowali bany ludziom z LT+.
     
  9. Assassin7

    Assassin7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sorry za podpięcie pod temat ale dla takiego pytania jak moje aż nie warto zakładać nowy.A więc jak mam slima z napędem liteon przerobionego to też mogę potem wgrać orginalny soft i grać spokojnie po live?Konsola oczywiście nie oflagowana.
     
  10. ziomo8

    ziomo8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    274
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ZAWSZE można wgrać z powrotem oryginalny soft.
     
  11. Assassin7

    Assassin7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale chodzi mi o to czy w slimie nie ma wpływu na bana to jeżeli napęd ma cięte lub lutowane ścieżki jak wgram orginalny soft.
     
Wczytywanie...

Poleć forum