1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

x360 - pytanie o zestaw

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Tieu, Kwiecień 7, 2010.

  1. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Witam

    (na wstępie podkreślam, że temat do usunięcia, po udzieleniu odpowiedzi, szukałem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie, lecz takich nie uzyskałem)

    Więc mam zamiar sprawić sobie pierwszego x360. Znalazłem blisko mojego miasta zestaw - XBOX360 ELITE+FORZA 3+HALO 3 ODST/NOWE/-MERCURY!!! (976788573) - Aukcje internetowe Allegro


    1000zł za Elite + 2 gry? Czy to aby nie za tanio? Więc mam pytania, do osób które posiadają ten zestaw.

    1. Czy to jasper?
    2. Prawdopodobnie jaki liteon może się trafić V2 czy V3?
    3. Jak z okablowaniem? (Jakie kable są itp.)
    4. Czy brać ten 'bundle pack'?
    @edit
    5. Napisane jest, że gwarancja trwa 24 miesiące. Przypadkiem nie jest ot 36m na RROD?
    6. Przy flashu LiteOna V2, trzeba ciąć ścieżki?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    1. Jasper
    2. MOŻE jeszcze V2 - ale trzeba się spytać o datę prod
    3. FABRYCZNIE nie ma już kabla HDMI i audio adaptera - jest component z euro
    4. W sumie jest ok - cena normalna, po prostu Elite już tak staniało
     
  4. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    ad 3.

    Czy z componenta mogę uzyskać sam dźwięk? Bo chcę podłączyć konsole kablem HDMI > DVI.

    Czyli mogę śmiało brać ten zestaw?
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie tylko dźwięk. OBraz + dźwięk możesz. Jak coś to trzeba kupić kabel HDMI-DVI. Jak chcesz sam dźwięk to lepiej dokupić audio adapter

    AD.5 - 24 miesiące jest ogólnie, 36msc na RROD i E74
    AD.6 - przy V2 nic nie trzeba ciąć
     
  6. michu282

    michu282 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    229
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wronki
    Możesz uzyskać sam dźwięk, ale musiałbyś trochę rozwalić obudowę kabla przy wejściu, bo component i hdmi razem się nie zmieszczą, za mało tam jest miejsca.
     
  7. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    @up Wiem, wiem. Nie przeszkadza mi to. Oby konsola miała LiteOna V2. Dzięki. Temat do zamknięcia ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum