1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360 RUN Chip

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dragus1208, Październik 5, 2013.

  1. dragus1208

    dragus1208 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    144
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chojnice
    Używał ktoś już kiedyś tego X360 RUN - Konsolowo.pl chipa?? Jeśli tak to napiszcie w jakiej konsoli i jak się sprawuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ZiK

    ZiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    608
    Polubienia:
    46
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    0-34
    bardzo syta cena ;] lepiej wrzucic rev c zamiast tego wynalazku wyjdzie taniej i podejzewam bedzie dzialac lepiej
     
    1 osoba to lubi.
  4. dragus1208

    dragus1208 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    144
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chojnice
    Też tak myślę. Chociaż kiedy zobaczyłem ten chip to zastanawiałem się czy tajemnica jego cudowności tkwi w tym idealnym montażu elementów :D
     
  5. ZiK

    ZiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    608
    Polubienia:
    46
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    0-34
    tego runa mozna kupic za 2$ z hakiem wiec magii nie ma sie co po nim spodziewac ;)
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    ma kwarc 96MHz więc robi robotę w Coronach

     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  7. Modbo

    Modbo XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Poznań
    Zrobiłem ponad 150 Coron na tym chipie i muszę powiedzieć że nie zamienię tego na nic innego. Skończyło się kombinowanie ze wsadami i długością CPU_RST, Xell i Freeboot palą w najgorszym wypadku tak samo jak Squirt BGA 1.2, a w 90% przypadków dwa razy krócej. Oto przykład na najnowszej Coronie V5:

    Corona V5 X360RUN Glitcher GOOD BOOT TIMES - YouTube
     
  8. coberas

    coberas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2010
    Posty:
    178
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubelskie
    A próbowaliście tych chipów w phatach ?
     
  9. _-=JOGGI=-_

    _-=JOGGI=-_ Banned Xbox One Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieżuń
    Ten chip tylko na slim i E jest...ostatnio robiłem na nim corone v5 i powiem szczerze ze szalu nima...:) ale kazda konsola inna jest...na jednej coronie bedzie palil od strzala a na drugiej bedzie opornie... z reszta jak na kazdym chipie...
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jak słabo pali to wymień kondensator 15pf na 10pf

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum