1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360 się zacina

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Gaara890, Maj 20, 2010.

  1. Gaara890

    Gaara890 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Otóż w pewien piątek,kiedy dostałem pada (używanego) chciałem go wypróbować i przez cały wieczór grałem z bratem w FIFE 09 pożyczoną od kolegi (oryginał).W sobote rano mój brat chciał sam pograć w FIFE 09 i co się stało?XBox się zaciął,tak że np.wyłączyć go albo otworzyć stację dysków mogłem,ale np.pada już się nie dało wyłączyć.I za 4 razem pojawiła się czerwona dioda(mogło być ich kilka)z napisanym errorem.Odruchowo otworzyłem stację dysków,wyjąłem płytkę i wyłączyłem X'a.Po chwili włączyłem i co się stało?Po 5 minutach po włączeniu zacina się,tak jak to było z FIFą.Próbowałem,co mogłem,a raczej co wiedziałem o XBoxie(odłączyłem go od prądu,wyczyściłem część zewnętrzną i zostawiłem tak wolnego na jakieś 2-3 godziny),ale efekt był taki sam.HELP!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    Muszę z przykrością stwierdzić ,że konsola twoja powoli ci siada.Jak masz gwarancje to wysyłają do M$.
    Koniec imprezy!!. Wiem ,że ci nie jest do śmiechu ale nie mogłem się powstrzymać!
     
  4. Gaara890

    Gaara890 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dodam,że kilka dni po wyłączeniu jej pojawił się ten sam error z jedną migającą diodą.Nie da się nic z tym zrobić?Nawet do naprawy wysłać??
     
  5. sstube

    sstube Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mozesz wysłać do jakiegos serwisu, ale i tak juz długo wtedy nie pociągnie przynajmniej ja tak mialem... lepiej kupić nowego iksa
     
  6. Gaara890

    Gaara890 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kurde,ze mną finansowo jest BEZNADZIEJNIE!!!ZAŁAMKA!:(:(:(:(:(:(:( I co ja mam zrobić??!!Kur**!!!!Pls,doradźcie co zrobić?
     
  7. lolpen

    lolpen Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nadarzyn/Warszawa
    Podaj kod błędu, może nie wszystko stracone ;)
     
  8. Gaara890

    Gaara890 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A gdzie go znajdę??
     
  9. lolpen

    lolpen Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nadarzyn/Warszawa
  10. Gaara890

    Gaara890 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  11. Qsh

    Qsh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    3city
    ...
     
  12. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Koniec imprezy
     
  13. Gaara890

    Gaara890 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To znaczy?

    @Edit

    Teraz mi migają 3 diody(po odłączenia kabla podłączającego do TV X'a)
     
  14. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Jeżeli masz gwarancję to wysyłaj na gwarancję jak nie to nowa konsola bo ta po naprawie po miesiącu znów padnie
     
  15. Gaara890

    Gaara890 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A tu nie trzeba tylko wymienić tylko tego kabelka AV?
     
  16. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    W 90% to nie wina kabla a uszkodzenie układu ANA/HANA
     
  17. Gaara890

    Gaara890 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Co to za uszkodzenie?
     
  18. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    Z tego co mi się zdaje, to może być uszkodzenie tego wejścia na kabel.
     
  19. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Jakie gniazdo ? układ na płycie głównej poszedł
     
  20. Gaara890

    Gaara890 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Skąd to wiesz?Wiesz co?Teraz jest tak,że nie ma żadnych czerwonych diod tylko się zacina dźwięk i ekran...
     
Wczytywanie...

Poleć forum