1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360 SLIM 4GB - jak sprawdzić LT ?

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez Koniokrad, Sierpień 15, 2012.

  1. Koniokrad

    Koniokrad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2012
    Posty:
    138
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam!

    Kupilem X360 (data produkcji 2010-09-25), naped LI-TEON, pod koniec 2010 została wgrana przeróbka (CHIP + PROGRAM 3.0 - tak zapewniał mnie sprzedający).
    Gry "kopie zapasowe" chodzą ale wynika, że nie jest to LT3.0.. żeby grać w NAJNOWSZE gry muszę mieć przeróbkę LT3.0 - prawda ?
    Czy dam radę sam zaktualizować LT czy muszę zanieść komuś do przeróbki ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Należałoby sprawdzić o co chodzi z tym chipem. Jeśli ma rgh to nic z tym nie robisz, jeśli natomiast chodzi o chip w napędzie to trzeba wgrać LT+ 3.0

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Koniokrad

    Koniokrad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2012
    Posty:
    138
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Raczej nie ma RGH - jest to wersja z 4GB FLASH, nie bylo od nowosci w niej innego dysku.
    Prawdopodobnie jest to CHIP w napędzie - da radę sprawdzić jaki to jest LT bez rozkręcania ?
    Tylko po grach ?
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    po grach musisz miec 2 gry jedna pod lt 2.0 druga pod lt 3.0 no a wynik sam zobaczysz
     
  6. Koniokrad

    Koniokrad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2012
    Posty:
    138
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a moze mi pomożecie, bo chodzą: NFS SHIFT, Lego Piraci z Kraibów, Tekken 6, Medal of Honor - jaki to może być LT ?
    jest gdzies strona gdzie sprawne z jakiego LT dana gra korzysta ?
     
  7. jakris77

    jakris77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    ostrołęka
    nagraj gre pod lt3.0 i sprawdzisz poprostu jakąs nową gre np.forza4 przelec ją abgx i nagraj
     
  8. Koniokrad

    Koniokrad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2012
    Posty:
    138
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jakbym wiedzialł jak etc..
    poza tym nie mam jeszcze nagrywarki IHAS'a a zwykla nie nagram co nie ?
     
  9. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
  10. Koniokrad

    Koniokrad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2012
    Posty:
    138
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Rozmawialem z osoba ktora przerabiałą konsolę i konsola była aktualizowana na początku 2012roku i obecnie ma LT3.0
    Mam bardzo stary DASHBOARD - czy bez problemu moge go zaktualizować do najnowszego ?
    Nie stracę LT3.0 ani nie będzie problemów z tego tytułu ?
     
  11. _DaRkNeS_

    _DaRkNeS_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2009
    Posty:
    300
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    O ile gość wie co robił to zaktualizował ci konsolę dashem usuwającym przeróbkę a dopiero później wgrał LT :)
    Więc pewno aktualizuj śmiało.
     
  12. Koniokrad

    Koniokrad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2012
    Posty:
    138
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dzięki - dam znać :)

    Edit.
    Probuję aktualizować DASH'a i stoi długo w jednym miejscu (tak w 50%) i nic... Hmm
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. krisiooo950
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    75
  2. Makusxbox
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    82
  3. Makusxbox
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    146
  4. marjanek
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    143
  5. Jaszq
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    169

Poleć forum