1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360 Slim (box)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pba, Luty 3, 2011.

  1. Pba

    Pba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam dużo PTZ na lockerzu i zamawiam sobie "boxa". Ze zniżką na moje PTZ wyjdzie mi około 700zł + koszty przesyłki przez jakąś firmę (lockerz nie wysyła do polski).
    W polsce taki zestawik kosztuje 1240zł
    XBOX 360 SLIM 4GB + KINECT + GRA + NOWE SKLEP (1426137699) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.


    Zestaw zawiera X360 Slim + Kinect + Gra

    I tu moje pytanie.
    W pudełku X360 ma 4GB pamieci.

    I następne pytanie.
    Gdy przerobię konsolkę i będę grał na offline na piratach a na Xbox Live na oryginałach to mogę dostać bana?

    Da się jakoś tą pamięć powiększyć?
    Dla mnie to za mało
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Te 4GB to pamiec wbudowana zeby ja rozszerzyć trzeba kupic dysk WD scorpio, odpowiednio go przerobic i włożyć do konsoli lub kupic oryginalny dysk MS na USB
     
  4. kacper4601

    kacper4601 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdynia
    Tak da sie powiększyć , dokupując osobno dyskt twardy np. taki 250gb który montuje się w środku konsoli.A bana dostaniesz i tak nieważne czy będziesz grał w xbox live orginałami czy piratami ban jest za posiadanie "przerobionej konsoli" a nie za granie w piraty .
     
  5. mabik

    mabik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ważne. Jeżeli konsola jest z USA to jest w systemie NTSC co wiąże się z tym że nie będziesz mógł uruchamiać gier w systemie PAL czyli obowiązującym w Europie za wyjątkiem gier które nie posiadają blokady regionalnej (Region Free). Czyli pozostaje ci import gier z USA. Potrzebny będzie też konwerter napięcia z 110V na 220V aby konsola ci się nie spaliła po podłączeniu do polskiego gniazdka. Po za tym slimy są na ten moment nie przerabialne (tak wiem o swapie napędu).
     
  6. Vesp

    Vesp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pba
    1. Masz mało PTZ bo dla mnie ten Xbox jest za 40zł
    2. Ten Xbox jest w systemie plików NTSC
    3. Możesz zapłacić CŁO i VAT
     
  7. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    700zł.

    Wysyłka do Polski nawet przez polamer to 100zł minimum.
    Przetwornica 100zł

    Razem: 900zł.

    To samo na amazon.co.uk z wysyłką do Polski dhlem Amazon.co.uk: Xbox 360 4GB and Kinect Bundle Offer: PC & Video Games

    1050zł.

    Różnica: 150zł.

    Na konsole z UK masz gwarę europejską, odpada zabawa w transformatory, działają gry pal.
     
  8. Pba

    Pba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli?
     
  9. Vesp

    Vesp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    NIE działają gdy PAL (Gry które kupisz w Polsce nie będą działać)
    Przez Polamer możesz zapłacić cło i vat
     
  10. Pba

    Pba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak przerobię konsolkę to gry będą działać?

    A jakbym kupił w UK ?
     
  11. oNe

    oNe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    To gry będą w formacie NTSC czyli będzie działac
     
  12. Pba

    Pba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale jak przerobię czy jak kupię w UK
     
  13. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Jak kupisz w UK to masz normalną konsole PAL jak w Polsce.
     
  14. Pba

    Pba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak w PL przerobię konsolkę z USA?
     
  15. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    To tylko ntsc u/c i region free.
     
  16. Pba

    Pba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1


    A po ludzku można? :p
     
  17. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jak wezmiesz ta konsole z lockerz, to gry beda ci dzialaly tylko sprowadzana i sciagniete z internetu w wersji NTSC. Mozesz zapomniec o spolszczonych grach.
     
  18. mnu34

    mnu34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2010
    Posty:
    123
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pasłęk
    W Europie jest sytem PAL :) W CAŁEJ ! A NTSC to USA i Kanada i jeszcze coś tam :p
     
  19. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Xbox ma 3 regiony:

    PAL - EUROPA, AUSTRALIA.
    NTSC/J - JAPONIA
    NTSC U/C - AMERYKA I KANADA.

    Kupując konsole w stanach dostaniesz wariant numer 3, na takiej konsoli odpalisz tylko gry ze stanów i te które są region free.

    Lista gier i ich kompatybilność: ABGX.net
     
  20. Pba

    Pba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rozumiem. Do zamknięcia!
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. krisiooo950
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    68
  2. Makusxbox
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    78
  3. Makusxbox
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    143
  4. marjanek
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    143
  5. Jaszq
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    165

Poleć forum