1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360 Slim problem graficzny

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Virgilio, Styczeń 9, 2011.

  1. Virgilio

    Virgilio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Przemyśl
    Czesc od czasu do czasu gdy gram na mojej slimce zauwazam, ze obraz jest pokryty takim jakby obrazem z nonktowizora (takie malutkie zielone kropeczki w duzym zageszczeniu) pojawiaja sie od czasu do czasu a jak sie pokaza to potrafiaja powracac przez 10 min (trwaja okolo 10 sekund). uzywam HDMI splitter pomiedzy kompem a konsola . Prosze o odpowiedzi bo gwarancja trwa tylko do lipca nastepnego roku
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lolek17

    Lolek17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krosno
    Ja myślę że to wina kabla albo TV
    Też mam slimke TV 22 cale full HD i kabel HDMI microsoftu i wszystko smiga jak należy :)
    Jesli chodzi o naprawę to najpierw spróbuj wymienić kabel
     
  4. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Bledy w wyswietlaniu grafiki; zielone kropeczki - uszkodzony wyswietlacz.
     
  5. gebe14

    gebe14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a ja mam kabel za 9 zł najtańszy ismiga super..szkoda kasy na drogie kable
     
  6. Bober95

    Bober95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    Ja mam kabel za 10 zł z tesco . ale tańsze nie oznacza gorsze : )
     
  7. kamilao5555

    kamilao5555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Libiąż
    to wina wyswietlacza tv moim zdaniem ale z kablem mozesz sprobowac
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. krisiooo950
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    64
  2. Makusxbox
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    74
  3. Makusxbox
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    135
  4. marjanek
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    139
  5. Jaszq
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    155

Poleć forum