1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360 SLIM Problem z połączeniem do internetu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zyzziu, Lipiec 30, 2015.

  1. zyzziu

    zyzziu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! zakupiłem nowego Xboxa kilka dni temu i dziś chciałem zrobić konfrontacje na Xbox Live

    Niestety mam problem, gdyż łączę się bezprzewodowo do routera i z routerem się łączy lecz gdy ma połączyć się z internetem to wyskakuje błąd a w sugestiach jedynie karze mi zresetować router co oczywiście nic nie daje. wszystkie ustawienia mam automatyczne gdyż mam tak ustawione na każdym sprzęcie który łączy się z routerem i nie miałem wcześniej żadnego problemu (komputery, tablety i wszystkie telefony łączą się bez żadnego problemu)

    Próbowałem zrobić tak żeby posłać sygnał internetu z komputera kablem skrosowanym czyli po prostu ustawiłem ip, maske, dnsy w PC i Xklocku i ustawiłem udostępnianie połączenia internetowego (w tym przypadku udostępniłem Połączenie sieci bezprzewodowej) i lipa, nadal nic, gdzie powód podaje mi problem dns.

    co muszę zrobić żeby to w końcu zadziałało?
    ps. szperałem trochę tu i na innych forach lecz odpowiedzi która byłaby przydatna nie udało mi się znaleść
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Masz przeróbkę rgh zapewne.
     
  4. zyzziu

    zyzziu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale czy przerobionego Xboxa można kupić w Media Expert? nie sądzę.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To problem po stronie ustawień routera. Ustaw dhcp na routerze i konsoli jako auto
     
  6. zyzziu

    zyzziu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    właśnie wszystko mam jako auto ustawione, nawet jeśli to by było problemem to udałoby się tego pozbyć łącząc przez PCta. a podczas połączenia ten sam problem
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. krisiooo950
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    67
  2. Makusxbox
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    77
  3. Makusxbox
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    136
  4. marjanek
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    141
  5. Jaszq
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    157

Poleć forum