1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360 Slim - pytanie o WiFi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Przewodnik, Lipiec 13, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Przewodnik

    Przewodnik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.
    Jak wiadomo nowy X360 będzie wyposażony w WiFi w standardzie n.
    Moje pytanie jest takie: czy tylko w n?
    Bo jeśli tak to nie ma sensu kupować Slima.
    Mój router pracuje w standardzie b/g (i jak większość standardowych).
    Więc nie połączymy się z Xboxem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pracuje w A/B/G/N. Czyli All in one :)
     
  4. Przewodnik

    Przewodnik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    W specyfikacji pisze, że tylko n.
     
  5. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. krzysiek!

    krzysiek! Banned

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    pomyśl jaki sens ma wprowadzenie tylko n?
    to oczywiste, że będzie pracować (tak jak pisze #promi) w A/B/G/N

    ehh minuta później
     
  7. patryk4150

    patryk4150 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam takie pytanko mam "starszego X'a i mam zamiar kupić router wi- fi (do psp itp.)
    i tutaj mam pytanko czy mogę np. psp mieć na wifi a xbox'a podpiąć kablem do tegoż to rutera
     
  8. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    oczywiście ze tak
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. krisiooo950
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    69
  2. Makusxbox
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    78
  3. Makusxbox
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    143
  4. marjanek
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    143
  5. Jaszq
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    167
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum