1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360 SLIM RGH BF4 NFS rivals Kwadratowe cienie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez krisss3376, Sierpień 10, 2014.

  1. krisss3376

    krisss3376 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Końskie
    Myślałem że to od tego ze gram na 720p te cienie na samochodzie są kwadratowe i wgl ale po podłączeniu do TV 1080p 42 Cale full hd jest to samo to niemożliwe żeby tak źle te gry wyglądały jaka może byc tego przyczyna? może odpalanie gier w Xex coś pomoże zamiast w GOD? no czapa no :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Po 1. Warn za zły dział - nie jesteś już świeżakiem - przenoszę..
    Po 2. Jakość grafiki w grze w xex czy w god nie ma znaczenia
    Po 3. Pokaż jakieś screen'y, lub nagraj filmik i pokaż na forum jak to wygląda
     
  4. krisss3376

    krisss3376 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Końskie
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1064
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wyglada wszystko normalnie. Sprawdz czy nie masz jakis wspomagaczy obrazu w tv włączonych. to sprzety z 2005 roku
     
  6. krisss3376

    krisss3376 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Końskie
    To ja nie wiem .. a co może być z tym GTA V? nagrałem content wszystko ok przechodze ten początek potem jak sie jedzie samochodem za tym typem nagle gra się włącza od nowa oO
     
  7. krisss3376

    krisss3376 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Końskie
    EDIT:NIE WIEM JAK ALE ZMIANA ROZDZIELCZOSCI NA 1366x768 pomogła definitywnie i jest tak jak powinno być kozak.

    pomóż ktoś z tym GTA V czemu to się wyłącza? zauważyłem ze to chodzi o to że gdy wjadę na jakiś teren to się wyłącza bo pojechanie inną drogą w misji i ją ukończyłem, content wyciągnąłem i nagrałem na pena bez żadnego horizon i przeniosłem na dysk ma to jakieś znaczenie?
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. krisiooo950
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    64
  2. Makusxbox
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    74
  3. Makusxbox
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    135
  4. marjanek
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    140
  5. Jaszq
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    155

Poleć forum