1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

x360 slim wymiana napędu

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez MGKAIKA5, Kwiecień 17, 2015.

  1. MGKAIKA5

    MGKAIKA5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    A, A
    Siemanko. Padł mi napęd w konsoli. Postanowiłem wymienić go w serwisie. Wszystko zostało zrobione,tylko mam podejrzenia czy nie została wymieniona konsola (obudowa jest moja) I dlatego mam pytanie, czy podczas wymiany napędu na nowy oraz ponownego Flashu resetują się ustawienia fabryczne? Nie ma wcześniej zapisanego mojego wifi, a gry uruchamiają się automatycznie( miałem wyłączoną tą funkcje)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Wejdź w ustawienia - ustawienia konsoli - dane systemowe. Tam masz nr seryjny. Porównaj go z tym na obudowie.
     
    MGKAIKA5 lubi to.
  4. MGKAIKA5

    MGKAIKA5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    A, A
    Nr seryjny konsoli zgadza się z tym na konsoli. Jednak identyfikator już nie.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jeśli konsola nie ma rgh to nie da się zmienić żadnych danych. Więc wszystko ok
     
  6. MGKAIKA5

    MGKAIKA5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    A, A
    Mam lt 3.0 wielkie dzięki chłopaki :)
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. krisiooo950
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    69
  2. Makusxbox
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    78
  3. Makusxbox
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    143
  4. marjanek
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    143
  5. Jaszq
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    167

Poleć forum