1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360 Trinity RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ezio21, Grudzień 19, 2014.

  1. Ezio21

    Ezio21 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    98
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    X360 Trinity RGH gdzie xexmenu?

    Witam,

    Otrzymałem już konsolę, wersja FSD to rev 53. Chciałbym ją zaktualizować dlatego mam zamiar włożyć pendraka I skopiować pliki FSD przez xexmenu no ale właśnie, nie mogę nigdzie do xexmenu wejść. W grach mam tylko "xexloader" to samo w dashu też "xexloader" a to raczej nie do tego służy. Update przez sieć nie działa, za stara wersja.Jak mam normalnie wejść do xexmenu bo ten fsd to jakiś zabytek?

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    a nie mógłbyś przez FTP przesłac ?
     
  4. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Wgraj nową wersję fsd wiesz wgl co to xex Menu??
     
  5. Ezio21

    Ezio21 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    98
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    @up2 no spróbuję, myślałem, że to niepolecane.

    @up no przecież chce go wgrać właśnie...

    Ogólnie jakby coś poszło nietak I fsd zdechnie to co mam zrobić?
     
  6. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    jak skopiujesz nową wersję FSD przez FTP do katalogu gdzie masz stare FSD to nic nie może pójść źle

    PS: ewentualnie możesz połączyć się FTP - założyć inny katalog np. FSD2, i do niego skopiować (przez ftp) nową wersję - a potem w Dashlaunchu wskazać ten nowy katalog który założyłeś z nową wersją (zmienić ścieżkę Default )
     
    1 osoba to lubi.
  7. Ezio21

    Ezio21 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    98
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Hej.

    Działa jak natura chciała, dzięki. A co do FSD2 to wpadłem na ten sam pomysł jeszcze zanim napisałeś, wrzuciłem sobie FSD2 osobno przez ftp I edytowałem launch.ini żeby odpalało z FSD2 I hula pięknie, browarek dla Cb
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum