1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360 UK a wersja w Polsce

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez fugas761, Grudzień 23, 2008.

  1. fugas761

    fugas761 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chełmno
    chcialbym zakupic x360 w uk i zabrac go ze soba do polski jaka jest miedzy nimi roznica czy zasilacze sa takie same i takim samym napieciu czy rozni ich tylko koncowka zasilacza.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    ehh... różni się tylko wtyczka.
     
  4. fugas761

    fugas761 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chełmno
    Czyli moge podlaczac bez problemu do naszego pradu ?
     
  5. realizer

    realizer V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  6. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
  7. fugas761

    fugas761 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chełmno
  8. fugas761

    fugas761 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chełmno
    bo zamierzam kupic konsolke , za długo tkwie juz na PS2
     
  9. Luuunatyk

    Luuunatyk Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław. : )
    hehe ja tez sprzedalem ps2 i kupilem w uk xboxa 360 premium 60 giga i jestem z niego zadowolony ;)
    trzeba miec tylko jedna przejsciowke aby podlaczyc do naszych kontaktow ;o
     
  10. zzaszyby

    zzaszyby Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    o jaka cena tej operacji?
     
  11. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    operacji ?:eek:
    Kupujesz taką przejściówkę za dosłownie 5zł.
    Przejdź się do najbliższego elektronicznego, będzie na pewno :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum