1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360 usb pro

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sonik94, Luty 27, 2012.

  1. Sonik94

    Sonik94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mazury
    Witam zastanawiam sie nad kupnem x360 usb pro, poniewaz zwykłym pprobe usb spider nie dałem rady wgrac lt :/
    Słyszałem, ze x360 usb pro robi sie to bezproblemowo..
    Szukalem poradnikow w jezuku polskim jak przerabiac tym urzadzeniem
    moja prosba jest nadtepujaca:
    1. Moglibyscie podeslac kilka poradnikow jak przerabiac [x360 usb pro]
    2. własne opinie czy wystepują jakies problemy przy wgrywaniu lt+
    3. Czy jest to skomplikowane?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    napisz jaką masz konsolkę - Phat czy Slim.
    Poza tym wszystko jest na forum.
     
  4. Sonik94

    Sonik94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mazury
    Mzm slimki dwie
    jedna ma naped 0225
    A druga 0401

    Na forum nie moglem znalezc
     
  5. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Proponowałbym kupno lizarda, z nim nie ma szans na uwalenie napedu np. Przy drillu.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  6. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
  7. Sonik94

    Sonik94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mazury
    Napedy juz byly wiercone chodzi mi tylko o wgrywanie lt do slimek
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    żal mi ciebie człowieku....


    x360usb uzywasz jako kontrolera sata, nic sie nei zmienia w temacie flashu
     
  9. Sonik94

    Sonik94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mazury
    A jakis poadnik? Bo w pewnym momencie trzeba wyłaczyc w właczyc zasilanie napedu..
    a nie widziałem w urzadzniu x360 usb pro przycisku takiego..
    i naped prad czerpie z konsoli?? Czy z x360 usv pro??
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    usb pro to tylko kontroler sata, naped zasilasz ck3 lub z konsoli lub własnie spider ktorego gdzieś tam zadobyłeś
     
  11. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Mi ciebie zal bo robisz ludziom konsole na byle czym i to nazywasz 'profesjonalnym' serwisem. Chyba pseudo serwis.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  12. Sonik94

    Sonik94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mazury
    Czytalem ze lizatd jak i x360 to profesionalne utzadzania.. Wiec co za problem czy zrobie jednym czy drugim... A przy połączeniu x360 usb pro o spidera nie bedzie zadnych problemow?? Wszystko przebiegac edzie tak jak powinno??
     
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    [​IMG]
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Oczywiscie ze bedzie dobrze w koncu to tylko zasilanie. Serwiskonsol tak lizard sam zrobi odwiert..... nie ma nic do bezpieczenstwa

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  15. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Przynajmniej nie ma lagow w drillu. Zreszta mistrz forum 2 posty wyzej wie lepiej :)

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  16. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    skąd możesz wiedzieć ze nie masz lagów?? przeciez nie robiłeś drila na niczym innym
     
  17. Sonik94

    Sonik94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mazury
    Dobra zero krzykaczy chciałem zeby ktos mi pomogl a nie wywolal wojne na sprzet do przerobek ;)
     
  18. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    oba urzadzenia zastapia ci kontroler sata...naped musisz zasilić innym urzadzeniem
     
  19. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Z placzu ludzi, ktorzy pisza ze im ktos slima uwalil. Naped mozna zasilic probe lub ck3.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  20. Quato

    Quato Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ja uzywam x360usb pro i jestem bardzo zadowolony, nie zauwazylem zadnych lagow, jesli ktos ma "ciezka" reke i opozniony refleks to nawet jesli mu JF zakomunikuje dzwiekiem ze ma przestac drillowac to nie zdazy oderwac drella od chipa :)
     
  21. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Trzeba sobie wyrobic odruch, ja jak widze spi unlock to od razu odkładam dremel :)

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
Wczytywanie...

Poleć forum