1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360 w 2015r.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez ps3user, Kwiecień 23, 2015.

  1. ps3user

    ps3user Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    70
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Hey. Zastanawiam się czy jest sens kupować x360 w czasach gdy już nextgeny na rynku. Mogę kupić x360 4gb za 499 zł.
    Co radzicie?
    I jeszcze drugie pytanko: posiadam internet mobilny z plusa. Nie będzie żadnych problemów aby zalogować się do liva i grać przez neta?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. alien_krk

    alien_krk Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2015
    Posty:
    16
    Polubienia:
    170
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraków
    Według mnie to jak najbardziej ma sens . Sam kupiłem X360 niedawno i jestem bardzo zadowolony .
    Czekam aż będzie się dało przerobić Xone i wtedy będę myślał o przesiadce na niego jak coś.
    A internet to nie wiem czy ci będzie chodził , ale wątpię kumpel ma na xone to straszne na niego narzeka .
     
  4. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Ciężko powiedzieć czy warto kupić x360 jak nie przerobiony to jak za 4gb dużo co do gry po sieci na necie mobilnym nie pograsz po live

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. Kyron

    Kyron Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    363
    Polubienia:
    207
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Śmiało kupuj. Dziś w BF3 na x360 tdm kanały Noushar wygrana z właścicielami serwera o 50 ticketów na 500 ,satysfakcja ogromna. Ta konsola ma się dobrze i sporo gier jest.Ale twardziel jest potrzebny.
     
  6. ps3user

    ps3user Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    70
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Konsola nówka ze sklepu jbc. Dysk na pewno bym kupił za jakiś czas. Ale ten net na pewno nie zadziała? Na ps3 nie było z nim problemu a co jest nie tak na x'ie?
     
  7. alien_krk

    alien_krk Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2015
    Posty:
    16
    Polubienia:
    170
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraków
    Kumpel ma neta z plusa na x i mu smiga tylko ze czesto mu przerywa
     
  8. Kyron

    Kyron Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    363
    Polubienia:
    207
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Każdy mobilny Ci przerwie ,mam 120/12 Mb z upc i mam wszystkie konsole i kompa po kablu żeby grać online w shootery.Choć znam ludzi co w Bad Company 2 od 5 lat jada na mobilnym i dają radę. Serwery Z MS są lepsze i stabilniejsze to fakt.
     
  9. ps3user

    ps3user Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    70
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja mam LTE 30mb/s. Sprawdzając na ps3 w BlackOps2 mialem zawsze 4 kreski neta. Po prostu chcialem sie dowiedzieć czy nie bedzie problemu z podlaczeniem tego netu do x'a ale widze ze ludzie maja jakies przycinki :/
     
  10. alien_krk

    alien_krk Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2015
    Posty:
    16
    Polubienia:
    170
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraków
     
  11. ps3user

    ps3user Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    70
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak wiec ten na temat juz wiadomo :)
    Teraz pytanie czy za 499zł 4gb to dobra oferta?
     
  12. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    Jak za golasa bez dysku to troszke duzo

    Teraz jest promocja a Auchan za nowke chca dokładnie taką kwote ;)
     
  13. ps3user

    ps3user Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    70
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ale to jest nowka i wlasnie z Auchan :D
     
  14. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    Aaaa hehe no to git;) dysk dokupisz za 150zl i grasz jak panisko ;)
     
  15. ps3user

    ps3user Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    70
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A jakbym kupował używke...można jakoś sprawdzić czy jest ona przerobiona lub zbanowana?
    Pytam się gdyż znalazłem w lombardzie używke za 520 zł z dyskiem 250gb.
     
    Ostatnia edycja: Kwiecień 24, 2015
  16. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Szczerze to wolałbym juz kupic ta 4gb ale nowa.
     
  17. ps3user

    ps3user Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    70
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  18. alien_krk

    alien_krk Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2015
    Posty:
    16
    Polubienia:
    170
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraków
    Ja tez bym wolal nowa. Co nowe to nowe a dyski teraz wcale drogie nie sa
     
  19. szczepan997

    szczepan997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    182
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Masz pewność, że nie zbanowana, dłużej pociągnie.
     
  20. emerald

    emerald Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nawet bym się długo nie zastanawiał i kupił nową. Co jest fabrycznie nowe to jest lepsze a tak jak się kupi nie nowe te tzw używane to różnie wtedy może być. Wziąłbym te 4gb, jest to naprawdę dobra opcja. Nie musimy się dłużej nad nią rozwodzić no ale jak są wątpliwości to zawsze ankietę można zrobić ;)
     
  21. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3277
    Polubienia:
    1877
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Oferta w Auchanie jest do jutra także się decyduj bądź nie i szczerze mówiąc bierz, bo w Neonecie za to samo + badziewna gierka (Peggle 2) chcą już 599 zł (oferta od 30.04 - 06.05) :)
    Ja swojego x'a kupiłam również w Auchanie i nic mu nie ma, w tym roku mu padnie 2 lata :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum