1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360 Waves Patcher[pomocy]

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Damoo94, Grudzień 30, 2009.

  1. Damoo94

    Damoo94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    Może mój problem wyda się niektórym dziwny ale już nie mam siły.Mianowicie
    jak rozpakować ten program żeby dzialał:D
    Pobierałem go z stąd
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orzeszek1916

    orzeszek1916 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    usuń to co masz, restart kompa, sciągnij jeszcze raz i powinno być dobrze (też miałem podobny problem:))
     
  5. Damoo94

    Damoo94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zrobiłem tak ale jak klikam na ikonkę to nie zdąży się pojawić okno a już znika :/
     
  6. smieszek02

    smieszek02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piekary Śląskie
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  8. Damoo94

    Damoo94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nic nie pomaga opisze jeszcze raz problem może ktoś będzie wiedział jak to zrobic.
    po wypakowaniu pliku klikam na ikonkę i nic się nie dzieje klepsydra niby jest ale to wszystko co się robi :(
    [​IMG]
     
  9. >PaweŁ

    >PaweŁ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Odświeżam, bo oczywiście nie widzę dokładnej odpowiedzi, a mam ten sam problem..
     
  10. lukeN

    lukeN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    mam pytanie odrazu w tym temacie. Czy ten patcher jest po to żeby nie uzywać activate.iso?
     
  11. Piterr

    Piterr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I tak i nie, wg tego co ja wiem jak masz wave patchera to nie pograsz w gierki ktore sa na wave 5, a z activate iso da rade ;)
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    z tego co wiesz to sie mylisz :)
     
  13. shorti

    shorti Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ten cały wave patcher to ****** gówno mam gre np w wave 4 chce przerobic na 3 jak jest na 4 to w abgx nie pokazuje zadnych bledów przerobi na wave 3 i nagle bledów od ****a ;/
     
  14. cf20

    cf20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. fr3d

    fr3d Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie działa wszystko w porządku. Nie miałem jeszcze ani jednego problemu z WP, a mam naprawdę okazałą bibliotkę tytułów.
     
Wczytywanie...

Poleć forum