1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360 Wireless Gamepad for Windows

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez tijs18, Grudzień 10, 2008.

  1. tijs18

    tijs18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    236
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kupiłem tego pada zanim stałem się posiadaczem konsoli X360. Stało się to dokładnie wczoraj, i niestety konsola tego pada nie widzi, czy jest możliwość uruchomienia tego gamepada pod konsolą. Z tego co wiem to jest ale nie mam pojęcia jak to zrobić. Próbowałem skanerem i nic
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    To jest pad bezprzewodowy , wiec wciskasz mały biały guzik na padzie u góry koło trigerrów , oraz mały biały przycisk pod slotami kart pamieci na xboxie . Jezeli juz tak robiiles i nic z tego to zostaje gwara
     
  4. tijs18

    tijs18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    236
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ale jesteś pewny ze pad xbox 360 wireless czyli bezprzewodowy z dopiskiem for windows faktycznie działa na konsoli? na komputerze pad działa bez problemów
     
  5. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Napewno działa bo kumpel tak miał , wlasnie przez pomyłke kupił , ale działa do tej pory bezs problemu .
     
  6. tijs18

    tijs18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    236
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a nei wiesz czy przekaźnik był zainstalowany
     
  7. tijs18

    tijs18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    236
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jesteś wielki nie zauważyłem notki o tym małym przycisku :) wielkie dzięki
     
Wczytywanie...

Poleć forum