1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360 z allegro

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez xBoryz, Listopad 9, 2013.

  1. xBoryz

    xBoryz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Żywiec
    Witam przymierzam się do kupna X360. znalazłem na allegro aukcje z falconem jednak słyszałem że te modele są bardziej awaryjne od jasperów. Mój budżet jest ograniczony do kwoty 350zł.
    co myślicie o tej aukcji? Konsola XBOX 360 ARCADE OKAZJA ZOBACZ WYS 24H ! (3698262720) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie kupuj, to falcon, pozatym już aukcja zakończona.
    Szukaj slim'a lub chociaż jaspera.

    Wysłane z mojego GT-I9001 przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  4. xBoryz

    xBoryz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Żywiec
    Ano przed chwilą pewnie zakończyli, tak czy inaczej mam tylko max 400zł do dyspozycji a na allegro nie ma żadnego
    jaspera z padami i okablowaniem w tej cenie.
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Radzę dozbierać..nie ładuj się w nic starszego jak Jasper...

    Wysłane z mojego GT-I9001 przy użyciu Tapatalka 4
     
  6. xBoryz

    xBoryz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Żywiec
    Okej to dozbieram do tego jaspera, opłaca sie kupić przerobionego i czy da się później grać online?
     
  7. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Z Lt3 możesz grać online lub z rgh + dual nand, jeśli kupujesz przerobioną konsolę nie możesz być pewny że nie czekać na twoją konsolę niespodzianka od ms.

    Wysłane z mojego HTC One X przy użyciu Tapatalka
     
  8. xBoryz

    xBoryz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Żywiec
    Wiadomo że przeróbka+online to jakieś ryzyko wyłapania bana ale podobno dawno nie banowali za przeróbke
     
  9. sebiq85

    sebiq85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    jak chcesz grac online to tylko przerpobka lt 3.0 do tego bedziesz musial zaopatrzyc sie w ihasa dodatkowy wydatek i jeszcze drogie plyty verbatim , przerobka rgh nie da sie grac na live ale nie wypalasz plyt tylko wrzucasz gry na dysk i grasz , zdecyduj sie sam co wybierasz
     
  10. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Z RGH ban następuje od razu ~5 minut

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  11. xBoryz

    xBoryz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Żywiec
    Kupie chyba X360 z lt3.0 i będzie git.
     
  12. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Pamietaj o ihasie

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum