1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

x360 z usa brak dzwieku na tv pal

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez cien, Styczeń 3, 2009.

  1. cien

    cien Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czesc ja mam taki problem bo mam x'a z usa i nie mam dzwieku na tv hd... :confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Problem masz z pisaniem w własciwym dziale.
     
  4. cien

    cien Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. cien

    cien Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dobra tam niewazne gdzie napisane prosze tylko zeby ktos mi pomogl ;p
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    masz konsole w wersi ntsc :( albo przerobisz konsloe albo telewizor (tak mi sie wydaje)
     
  7. cien

    cien Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ej no ale jak przerobic konsole na pal albo rf chyba sie nae da...
     
  8. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Co do hdmi to w telewizorku musisz wlaczyc odbieranie foni z hdmi nie tylko wizji.W przypadku componenta 3 czincze wizja 2 czincze fonia w odpowiednie wtyki oczywiscie.
     
  9. cien

    cien Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    O o
    __________
    / \
    \__________/
    znaczy ze co?
     
  10. cien

    cien Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  11. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Zaraz dostaniesz pewnie warna za pisanie post pod postem chinch =>czincz :) wiesz wogle jak wyglada kabel component.
     
  12. cien

    cien Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    taki przelanczany?na takie 2 hu$%
     
  13. cien

    cien Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  14. ghost02

    ghost02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    213
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław | GG 2005759
    tak to jest component...edytuj posty a nie piszesz nowe ;/ zaraz bana dostaniesz od admina i sie skoncze ;/
     
  15. cien

    cien Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak podlanczam zielono czerwono niebieskie to mam tylko obraz (ale ladny) a jak na te drugie to mam wszych poza obrazem hd ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum