1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360 zawiecha

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez muniek131, Styczeń 9, 2009.

  1. muniek131

    muniek131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdów>KrK
    Kupiłem konsolke 2 miesiace temu. Gdy dzisiaj rano wlaczylem i pogralem okolo 40 min w undercover to po przegranym wyscigu dalem zeby powtorzylo wyscig. Obraz nagle zrobił się czarny, konsolka nie reagowala. Wylaczylem ja i wlaczylem. Chodzila, gry nie wlaczalem. Dodam ze mam naped przerobiony Liteona a gre nagralem na plycie VAKOSS bo niemialem innych. Gra zgrana jest na dysk ale jak np jezdze dosc szybko po miescie to sie tnie. Czy to moze byc zblizajacy sie RROD? Konsolka z plyta FALCONA i 65nm. Prosze o odpowiedz :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    nie ma co panikować jak się zacznie powtarzać to wtedy będziesz się martwił ,mało prawdopodobne żeby falcon padł po 2 miesiącach ale wszystko może się zdarzyć
    a undercover tnie się nawet z dysku więc narazie się nie martw
     
  4. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    poza tym nfsuc ma to do siebie że tekstury nie wczytują się odpowiednio szybko nawet po zgraniu na dysk ;)
     
  5. Nefarod

    Nefarod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    305
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wieliczka
    Jak się nagrywało na byle gównie to tak jest...
     
  6. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    przecież kolega muniek131 napisał że zgrał na dysk
     
  7. muniek131

    muniek131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdów>KrK
    Czyli mówicie że nie ma się co martwić? Jeżeli będzie się powtarzał to go rozebrać i zmienić pastę termoprzewodzącą? Już to robiłem w kompie.
     
  8. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    jedna zasada...NIE ZAULJ KASY na verbatim...nie wsadzaj innych plyt do konsoli..szkoda meczyc laser.....na plytach zaoszczedzisz pare zl a potem dolozysz w zamian sporo kasy do xsa:p................a co do rozbierania..to co wy wszyscy macie tak nawolone w glowie..po co ruszac po *uj grzebac rozkrecac skoro jest ok...... jest powiedzenie..nie ruszaj gowna nie bedzie smierdzialo...... ludzie rozbieraja chca paste wymienic a potem placza bo RoD wyskakuje..
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dokładnie nie ruszaj bo jestem pewien że uszkodzisz swoją konsole:)
     
  10. Kamil24

    Kamil24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie ma co sie przejmować;)
    NFS tak maja każde , tyle wiem poniewąz wielu osobom nawet orginalne NFS sie zacinają zaczynając od Carbona wiec nie ma co sie martwić:cool:
     
Wczytywanie...

Poleć forum