1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360E Corona 250GB FIFA 14

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Trolek1990, Czerwiec 11, 2014.

  1. Trolek1990

    Trolek1990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 25, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Szczecin
    Witam,

    Szukam, Szukam i znaleźć nie mogę...

    Mam problem,

    niedawno kupiłem xboxa360e nówkę, przerobionego na RGH dasboard najnowszy,
    wszystkie gry chodzą okej, BF4, CoD Ghosts itp itd..

    ale problem mam z FIFĄ..

    Wrzuciłem na dysk wewnętrzny konsoli FIFE 14, wszystko ładnie, ale po zalogowaniu się na swój profil w menu "spadają" FPSY...
    Bez logowania na profil tego problemu nie ma, ale bez logowania nie można zapisywać stanu gry... Przy takim klatkowaniu nie da sie grac w trybie menadzerskim...

    Wkurzyłem się, wrzuciłem inną wersje gry i jest to samo...
    Ten sam problem jest z FIFA World Cup Brasil 2014, Tutaj sprawdziłem wersje PAL i NTSC i nic.. Bez zmian..


    Szlag mnie trafia,

    szukam na necie od dłuższego czasu i nie mogę znaleźć żadnej konkretnej odpowiedzi, a nie ukrywam, że zależy mi na FIFIE..

    Zna ktoś odpowiedź, co jest nie tak?
    Byłbym cholernie wdzięczny za jakąkolwiek pomoc...


    :)

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rossatti

    Rossatti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2013
    Posty:
    269
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Może wyczysc cash w FSD?

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
     
  4. Trolek1990

    Trolek1990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 25, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Szczecin
    Próbowałem.
    Nic nie dało.
     
Wczytywanie...

Poleć forum