1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360Prosze o pomoc!! :)

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Mariuszeeq, Wrzesień 22, 2008.

  1. Mariuszeeq

    Mariuszeeq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam niedawno kupiłem sobie x360 premium z napedem samsunga, mam pytanie mam jakiegos firmware napedu czyta mi normalnie kopie gierek( Gta4 def jam icon), pytanie brzmi jezeli podlacze sie do internetu odrazu dostane bana ? jezeli nie bede grać w gry żadne czy jak to wyglada?? jezeli mam ixtreme to jak to sprawdzic?



    ___
    z gory dziekuje za pomoc jestem nowym uzytkownikiem prosze o wyrozumiałość :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    Odp: X360Prosze o pomoc!! :)

    nagraj grę bez patchy jeśli odpali to xtreme jeśli nie to ixtreme :p
     
  4. Mariuszeeq

    Mariuszeeq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: X360Prosze o pomoc!! :)

    hmmm :( a nie da takim sposobem ze np zrobie iso Gta iv tego co mam w domu i jak ma stealth patch to go sciagne? i nagram bez niego ? =d jezeli nie to moglbys mi na pm podać jakis link z gra bez stealtha co ma mało GB? albo mb :p? z gory dzieki :)
     
  5. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Odp: X360Prosze o pomoc!! :)

    jak sam mówisz
    jak to nie była jakaś używka sprzed 2-3 lat to na pewno ma wgrany iXtreme ! Nie wiem kto teraz flashuje na non-stealtch :/

    -.- wszystkie gry nagrywa się na DVD+DL wiec skąd gry liczone w mb ??
     
  6. Mariuszeeq

    Mariuszeeq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: X360Prosze o pomoc!! :)

    hehe racja ;) wiec tak typ mi powiedział ze konsola jest nowa nie uzywana z 2007r poprostu została im na stanie taka, mam na nią gwarancje w ten sam dzien co ją kupowałem wgrali do niej firmware jako "bonus" ale nie dowiedziałem sie jaki bo nie byłem opcykany ;) Erno czy mogłbyś mi powiedzieć jezeli mam gry na plytach dvd+DL
    to jezeli wloze do napedu PC to dowiem sie jakos czy na grze jest stealth patch czy go nie ma :)) ? sry ze zawracam głowe :( dzieki wszystkim za pomoc :D
     
  7. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Odp: X360Prosze o pomoc!! :)

    tak możesz to sprawdzić używając XDVDMulleter
     
  8. Mariuszeeq

    Mariuszeeq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: X360Prosze o pomoc!! :)

    ok wiec tak wyciagnełem SS z płytki gta IV programem tym co powiedziałeś innym programie kreoncheker otworzyłem plik "SS".bin

    czyli ze da rade grać na xboxlive bez bana tak?
    Ps. erno jestes b.wporzadku ;) bardzo mi pomagasz :D
     
  9. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Odp: X360Prosze o pomoc!! :)

    tak, bana nie dostaniesz
     
  10. Mariuszeeq

    Mariuszeeq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: X360Prosze o pomoc!! :)

    ok dzieki ci wielkie :**
    i ostatnie pytanie jezeli okazałby sie ze mam extreme a nie ixtreme to jezeli polacze sie z internetem odrazu dostane bana ?? :p czy dopiero jak bede grać w gry
     
Wczytywanie...

Poleć forum