1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XB Creator nie zmienia topologi?

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez timomar, Wrzesień 9, 2013.

  1. timomar

    timomar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam, mam problem z XBCreator (chyba ? )
    Próbuje zmienić topologie pod 2.0 na DiabloIII chyba nie działa podmiana, jak sprawdzam abgx360 (przy zaznaczonym ,,disable writes,,) za każdym razem mam topologię pod XGD3, jak zmieniam i nie sprawdzam to po nagraniu na płycie też XGD3 :( dwie płyty nagrane i płyta nieobsługiwana
    Wcześniej nie miałem problemów, czy w abgx360 trzeba coś zaznaczyć coś jeszcze w abgx360 aby nie dorabiało topologii?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Sprawdz czy nie masz włączone autofix level 3, jak masz to daj na 2.
     
  4. timomar

    timomar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Eh, siedzę już drugi wieczór i trenowałem zaznaczanie od level 2 do 0, czytałe też że można odznaczyć ,,verify if stealth passes,, d.p.a , ciągle przy sprawdzeniu XGD3 :grumpy:
     
  5. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie lepiej ci było gotowca ściągnąć na lt 2.0?W iso właściwości masz odznaczone tylko do odczytu? W XB creator nie ma żadnych błędów? Masz najnowszą wersje?
     
  6. timomar

    timomar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Właściwości ISO ok , XBC V 2.9.0450 pokazuje:

    AP25 cannot locate dae.bin file
    Getting media info [F]
    Media Type: Not Present
    Injecting Sector
    Xbox Format Version = Xbox360 XGD3
    AP25 Sector file injected at LBA sector 16608


    iż operacja zakończona sukcesem :cower:
     
  7. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie działa bo nie masz tego pliku
     
  8. timomar

    timomar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To znaczy że antywirus mógł go usunąć ? dae.bin file być w programie XBC ?
     
  9. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak nie ma to poszukaj google bez tego nie ruszy. Antyvirus raczej poprostu go musiało nie być.
     
  10. timomar

    timomar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    EEE,

    [​IMG]

    Według tutoriala z forum jest ok WTF ?
     
  11. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A dajesz tam opcje ap25 sector i ja dałem plik topology for lt2.0.bin i topologie usunęło. Plik jest nie potrzebny jednak dae.bin file.
     
  12. timomar

    timomar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    the mistic, wszystkie dotychczasowe płyty tak przerabiałem i śmigają, z tą mam problem - ten sam obraz nagrany pod LT3.0 śmiga bez problemu.Jak sprawdziłeś czy masz cofniętą topologie ?
     
  13. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    abgx 360 na domyślnych ustawieniach. Pisało na czerwono brak topologi.
     
  14. timomar

    timomar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zrobiłem test, miałem na dysku grę pod LT3.0 przerobioną przeze mnie na 2.0, topologia w abgx360 na czerwono czyli ok , dograłem topologię do 3.0 i...nie mogę cofnąć :( mam już trzecią wersję XBC i ciągle to samo, operacja kompletna a topologia nie zmieniona, taka sytuacja :) eh idę spać
     
  15. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dziwne ,jak ci się nie chce bawić ściągnij gotową pod lt 2.0 i już.
     
  16. timomar

    timomar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Problem rozwiązany, brzmi on AVG antywirus :) przy skanowaniu wyłączył coś w XBC , zassałem wszystko nowe wyłączyłem AVG i topologia na czerwono :beguiled:
     
Wczytywanie...

Poleć forum