1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBC czy ABGX ? Ustawienia

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nowy_x, Styczeń 4, 2012.

  1. nowy_x

    nowy_x Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak ustawic abgx. Czy to sa dobre ustawienia na zabezpieczenie AP25, oraz XGD3 na konsole z LT 3.0

    abgx3.JPG | adamus6667 | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl
    abgx2.JPG | adamus6667 | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl
    abgx1.JPG | adamus6667 | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl
    abgx4.JPG | adamus6667 | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl

    A co zmienic w ustawieniach gdy gry nie maja AP25? na LT 3.0

    Przy pa***niu w Xbox Backup Creator sa dwa uniwersalne pliki dla XGD2 i XGD3, czy one wystarcza.
    XGD2.COD-BO.COD-MW2.Halo-Reach.top.data.v1
    XGD3.Profile.ID.F87A804E.top.data.v1

    Na tej stronie sa osobne pa***e dla gier
    Individual XGD3/AP2.5 Game Topology Patches
    Mozna ich uzyc w XBC?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pigula4121

    pigula4121 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dołączam się do pytania kolegi wyżej, też mnie to interesuje :)
     
  4. lfanek

    lfanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. Tofik504

    Tofik504 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nowy_x
    Wydaje się że ustawienia masz dobre. Abgx powstał po to aby nie trzeba było nic ręcznie robić dobrze ustawiony sam dogra odpowiednie topology data czy też patche pod ap25 itp. Na forum są podane logi z abgx jak mają wyglądać dobrze przygotowane obrazy do grania.
    Najważniejsze jest jednak to czy masz LT3.0 bo jak masz lt2.0 to niestety gra nie bedzie działać gry do obrazu abgx dogra topology data!!!!
     
  6. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Nie chce mi się tam zaglądać..
    ..tu macie poprawne ustawienia... ...z resztą takie same jak przed xgd3...
    [​IMG]
    XBC już niepotrzebny.
    ...aha do kazdej gry.. czy to xgd2 czy xgd2 + ap 2.5 czy xgd3... ustawienia są TAKIE SAME
     
  7. zoltypl

    zoltypl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    187
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BARTY
  8. nowy_x

    nowy_x Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posiadam w konsoli LT 3.0
    Juz prawie wszystko jasne tylko w propozycjach ustawien sa roznice:

    Trust SS v2 anglas
    Adjust SS v1 angle
    Ktora opcje zaznaczyc, czy obydwie. Co one oznaczaja?
     
  9. zoltypl

    zoltypl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    187
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BARTY
    abgx360 v1.0.6 - Quick Guide & Settings - Team Xecuter
    TE USTAWIENIA SA OK.
     
  10. nowy_x

    nowy_x Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. Piciu29

    Piciu29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    czyli już wystarczy przepusćic przez samego abgx 1.0.6 czy przez tego backup creatora bo tu niby wszyscy mówią że już wystarczy sam abgx pod lt 3.0 i potem nagrywac ihasem tak?
     
  12. zoltypl

    zoltypl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    187
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BARTY
    tylko abgx i nagrywasz,najlepiej ihasem ,jak grasz online
     
  13. Piciu29

    Piciu29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wielki dzięki za odpowiedź pozdrawiam
     
  14. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    ...a co nie wierzysz?
    ...tak wystarczy ABGX.
    iHAS - gry instalują się na dysk x360 (online)
    zwykła nagr. - nie instalują się na dysk (offline)
     
  15. Piciu29

    Piciu29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a mam jeszcze takie pytanie gdy w tej chwili mam lt 2.0 i mam powiedzmy kilka gier xgd3 które mam zainstalowane na hdd to po wgraniu nowego lt 3.0 i nowego dashboardu te gry nie będą już działały będzie trzeba je na nowo zainstalować na twardym dysku tak? a czy chociaż savy od tych gier z postępem kariery mogą zostać czy to też musi być usunięte bo będą problemy przy graniu możesz mi powiedzieć
     
  16. nowy_x

    nowy_x Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeczsze jedna sprawa. Jest to mozliwe zeby pobrane iso bylo juz spa****ne? Jesli tak to nic sie nie posypie ja przepusci sie to ponownie przez abg?
     
  17. Piciu29

    Piciu29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Pewnie jest możliwość tylko takowe ktoś musiałby zrpować przepatchować i wrzucić w net wtedy to jest możliwe moim zdaniem
     
  18. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Nic się nie stanie, można przepuszczzć do woli...:)
     
  19. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nic nie musisz kasować, wszystko zostaje, tylko nagrywasz ponownie płyty.

    Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
     
  20. nowy_x

    nowy_x Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nabyłem iHAS-a i dostalem kompletna instr. do pa*****ia tak ze wszystko juz wiadome, zamykam temat dzieki za pomoc.
     
  21. Piciu29

    Piciu29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16

    No tak ale XGD3 nagrane ihasem na LT 3.0 po instalacji na hdd ma 100% obrazu gdzie przy XGD3 na LT 2.0 masz 97% więc chyba na LT 3.0 trzeba od nowa zainstalować savy można zostawić myślę
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. lifepak
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    373
  2. kanonierzyk
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    3940
  3. Fuks
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    2590
  4. Kozi3214
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    849
  5. Buolec
    Odpowiedzi:
    10
    Wyświetleń:
    16998

Poleć forum