1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBL 7 days

Temat na forum 'Xbox Live' rozpoczęty przez jaca97g, Kwiecień 9, 2015.

  1. jaca97g

    jaca97g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wie ktoś czy dalej będzie można używać kodów na 7 dni?? 3 kody mi zostały, ale gdzieś pod koniec 2014r zablokowali możliwość ich używania i temat ucichł.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. afc97

    afc97 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2014
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Możesz, tylko te kody 7dniowe zmienia się na 48h
     
  4. jaca97g

    jaca97g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    W jaki sposób?? Po prostu wpisuję ten 7 dniowy i automatycznie się zmienia czy trzeba samemu jakoś to zrobić?
     
  5. Overkill

    Overkill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2014
    Posty:
    381
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z mazowieckiego
    ja mam 7-dniowe mam ich dużo
     
  6. afc97

    afc97 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2014
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Automatycznie. Przynajmniej ja tak miałem
     
  7. Overkill

    Overkill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2014
    Posty:
    381
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z mazowieckiego
    ja dziś wpisywałem tygodniowy trial i ciągle wywala błąd co mam zrobić ? jest jakaś rada ?
     
  8. jaca97g

    jaca97g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja tak samo nie mogę wstukać kodu bo wyskakuje błąd.
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dajcie komuś te kody sprawdzi wam czy działają
     
  10. Momit pl

    Momit pl Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2015
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chętnie wypróbuje jeden z kodów ;)
     
  11. Overkill

    Overkill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2014
    Posty:
    381
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z mazowieckiego
    no ale komu dać żeby sprawdził ?
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Na forum daj komuś za darmo to ci powiedzą czy działały
     
  13. jaca97g

    jaca97g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No ale skoro nam nie działają to jak mogą działać u kogoś innego? Z tego co wiem, to jeśli ma się konsolę pod innym regionem to działają.
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To masz odpowiedz czego chcesz więcej hehe
     
  15. Overkill

    Overkill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2014
    Posty:
    381
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z mazowieckiego
    jaki region musi być stawiony ?
     
  16. marlon12

    marlon12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2013
    Posty:
    270
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    z tego co się orientuje to indie i trzeba przez konsole wpisywać. Jest to jednak mit który swego czasu krążył na forum.
     
  17. Overkill

    Overkill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2014
    Posty:
    381
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z mazowieckiego
    to ja bym musiał przestawić z PL na Indie i będzie działać ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum