1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBL a nagrane juz starsze gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez buszidos, Styczeń 30, 2011.

  1. buszidos

    buszidos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam pytanie wlasie podlaczylem sie do XBL. i teraz mam pytanie czy jak wlacze np Dirty 2 z ss1 na XBL to chyba nie bedzie zbytio madre wiec lepiej nie probowac posiadam LT+ liteon
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    No niestety, możesz zaryzykować bana (podczas fali), albo przegrać na kompa i wypalić z SSv2.
     
  4. buszidos

    buszidos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a mozna juz zgrac nagrana gre na dysk tfarty dograc ss2 i wypalic ponownie
     
  5. mario546

    mario546 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2008
    Posty:
    132
    Polubienia:
    49
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Białystok
    Buszidos tak możesz zgrać nagraną grę na dysk i dograć w obraz SS2,na tej strobnie masz patche do gier abgx360 - Verified.
     
  6. buszidos

    buszidos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dlaczego jak zgralem MMA przy pomocy IMGBURN to nie moge zmienc z ss1 na ss2
     
  7. buszidos

    buszidos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    robie wszystko jak trzeba programem Schtrom360Xtract ver. 4.1 wgranie ss i dmi zakonczone powodzeniem a nie chce mi dodac SS2 co robie zle
     
Wczytywanie...

Poleć forum