1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBL Arcade

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez grifinders, Styczeń 13, 2010.

  1. grifinders

    grifinders Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ściagnołem paczke gier Arcade z tego linku:
    http://xboxforum.pl/rapidshare-f57/xbla-collection-196-games-37732.html
    Co trzeba zrobić aby gierki poszly na Xbox 360???
    Prosze o instrukcję i linki jeśli sa potrzebne z góry dzieki!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Przecież pisze co jest potrzebne :
    Requirements:
    * Jtag Hacked 360 with custom dash (freeBOOT, XBReboot etc)
    * Trial unlocker (Yaris Swap or XBLA Unlocker etc)

    Możesz po więcej informacji zajrzeć do działu "hacking" lub do google .
     
  4. Denpasar

    Denpasar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
    czyli jednym słowem nie odpalisz sobie tego i niema innej możliwości
     
  5. grifinders

    grifinders Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Unlockerem zrobilem ale co trzeba zrobic dalej bo pojecia nie mam :(
     
  6. kazek76

    kazek76 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2008
    Posty:
    201
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    RYBNIK
    grifin, przecież piszą ci, że musisz mieć JTAG i freeBoot lub XBRrboot! By to zrobić, musisz mieć konsolę z dashem 7371 i nie ma sposobu innego.
     
Wczytywanie...

Poleć forum