1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbl - Błąd połączenia.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Dev0lution, Marzec 9, 2010.

  1. Dev0lution

    Dev0lution Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kędzierzyn
    Witam. Mam następujący problem:

    Live poprowadzony rj45 bezpośrednio sieciówka w PC > Konsola.
    Netia 2mb/s

    wygląda to tak:
    Właczam kompa, łącze z netem. Idę na xboxa i bez problemu łączy mi się z live'em.
    Pogram trochę i wyłączam konsolę (komp cały czas chodzi).
    Kiedy włączam xboxa ponownie, nie ma opcji zeby połaczyło mi go z xbl. Aby tak się stało, muszę zresetować kompa.

    Wcześniej tak się nie dzialo tongue.gif
    Na razie nie planowałem zakupu router'a, ale jeśli tak ma to wyglądać...
    Wie ktoś jak to rozwiązać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. Dev0lution

    Dev0lution Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kędzierzyn
    Dzięki, ale wyraźnie napisałem, że da się połączyć z xbl za pierwszym razem. Więc zła konfiguracja nie ma tu nic do rzeczy. Szczególnie, że wszystko jest dobrze...
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wyłączaj karte sieciową przed włączeniem konsoli pomoże.
     
  6. Dev0lution

    Dev0lution Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kędzierzyn
    Ha ! że też o tym nie pomyślałem :D
    Dzięki wielkie.
    Temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum