1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBL działał i przestał działać

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Zernat, Sierpień 12, 2010.

  1. Zernat

    Zernat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Witam. Mam dwa problemy z XBL.

    #1 Gdy gadam z kolegą przez XBL to są dni gdzie rozłącza nas co 3 minuty a są dni gdzie powiedzmy raz na 2 godziny. Czemu mnie rozłącza często ? Wina leży raczej po mojej stronie ponieważ z innymi go nie rozłącza.
    #2.Ostatnio XBL przestał mi wogólę działać. Gdy przestałem używać Routera to po prostu wkładałem wtyczkę od neta i jazda. A ostatnio wkładam wtyczkę i nic. Gdy robię test łączności informuje mnie że nawet nie wykrywa kabla. O co chodzi ?

    Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Elitata

    Elitata Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    #1
    Myślę, że to kwestia charakterystyki Twego łącza i jego dynamicznego obciążenia.

    #2
    A konsola oczywiście nie przerobiona?
    Bo jeśli tak, to może BAN?

    1. Spróbuj podłączyć się innym kablem.
    2. Może przekombinowałeś coś z ustawieniami łącza w konsoli?
    3. Zadaj pytanie do ISP(dostawcy internetu) opisując swój problem.

    Pozdrawiam serdecznie.
     
  4. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    1. Moze cos ty lub twoj kolega macie cos nie tak z natem.
    2.A jak przez router to dziala? Jaki to rodzaj wtyczki jeszcze?
     
  5. Przemi06

    Przemi06 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Mam podobny problem, u mnie zazwyczaj pomaga jak zrestartuję po raz 3modem wtedy już wszystko cacy.
     
  6. Zernat

    Zernat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Kabel to zwykł€ Ethernet, czyli taki standardowy, a co do winy internetu to nie mam pojęcia o co może chodzić. Mam internet 1 MB stałem łącze od całkiem porządnej firmy TrustNet ...
     
Wczytywanie...

Poleć forum