1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBL Fable III

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez joni20, Lipiec 31, 2011.

  1. joni20

    joni20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam takie pytanie mam Lt 1.9 i włączam fable III lipa nie chodzi. Podłączam pod xbl ale nie pobiera tej zasranej aktualizacji.Jest na to jakiś sposób bez wypalania płytki czy trzeba znowu wypalić?!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Trzeba było poczytać forum zanim napisze się taki temat, a jeszcze wcześniej, zanim wypali się płytkę, Fable III ma AP 2.5 więc z tego powodu jest ten problem.
     
  4. joni20

    joni20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To wiem ze ma Ap 2.5 tylko nagrałem ja jeszcze jak miałem Lt1.1:D.Trochę Czytałem i chciałem się upewnić czyli wychodzi na to że musza ją jeszcze raz wypalić tak?


    Edit:
    Czyli musze sciagnac znowu fable III i przeskanowac go Abgx??
     
  5. joni20

    joni20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. Batonax

    Batonax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie wystarczy ze z plyty znow zgrasz obraz i go przelecisz abgxem, on reszte zrobi i znow bedziesz mogl nagrywac poprawiony obraz. Pozdrawiam.
     
  7. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
    @joni20 - jeżeli masz wersję dasha 2.0.13146 to przepuszczenie przez ABGX załatwi sprawę i będziesz mógł spokojnie grać. Jeżeli masz 2.0.13599, to przepuszczanie przez ABGX nic nie da - musisz poczekać na nową przeróbkę LT+1.91. Jeżeli masz wersję dasha jeszcze starszą to musisz poszukać na forum jak przygotować obraz pod ten starszy dash, gdyż najnowszy abgx patch.uje jedynie pod najnowszy dash.
     
  8. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    a program ppfomatic i paczowanie nie zalatwi problemu ?
     
  9. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    zalatwi, ale po co sie meczyc skoro mozesz uzyc abgx'a ktory zrobi to za Ciebie...
     
Wczytywanie...

Poleć forum