1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBL i przerobiona konsola

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Po|<ora, Październik 19, 2011.

  1. Po|<ora

    Po|<ora Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kalisz
    Witam.
    Na dniach kupuję router i chcę się podłączyć pod Xbox live. Mam przerobioną konsolę LT 2.0
    Moje pytanie brzmi: Czy mogę spokojnie się podłączać? Czy nawet jeśli mnie zbanują to do grania w offline nie będzie żadnych problemów? Bo jak jakieś automatyczne aktualizacje by się miały ściągać to czy nie usunie przeróbki czy coś w tym stylu...?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rogerus

    Rogerus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
  4. suchy62

    suchy62 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    "spokojnie" to chyba się podłączyć z przerobka nie da;)
    sam mam LT2.0 i ostatnio podlaczylem się pod XBL, posciagalem aktualizację dasha, gier, demowki itd. Grałem tez na LIVE z kodem na 48h i jak narazie wszystko wporządku. Ale na jak długo? Niewiem;)
     
  5. Po|<ora

    Po|<ora Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kalisz
    No tak ale właśnie chodzi mi o to twoje "...jak narazie wszystko wporządku.Ale jak długo? Niewiem" Więc jakby Cię zbanowali to będą jakieś problemy do grania offline?
     
  6. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  7. Szychpl

    Szychpl Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, również mam przeróbkę lt 2.0 i myślałem ostatnio nad podłączeniem konsoli w celu ściągnięcia kilku gier Arcade (castle crashers, splosion man itp, głównie gry na 4 offline). Moja konsola jest oflagowana i stąd moje pytanie czy kupując konto z punktami i podłączając konsole do internetu tylko na ściągniecie tych gier, wyjdzie to wszystko tak jak myślę? Bo gram tylko offline i nie chciałbym mieć zablokowanego dysku;] Jeśli znalazł by się jakiś spec w tym temacie proszę o kontakt na gg 1405892
     
  8. fafusnyy

    fafusnyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak jest oflagowana to czeka w kolejce do bana, więc radziłbym się nie podłączać ;]
     
  9. Szychpl

    Szychpl Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem, że czeka w kolejce ale chciałbym tylko wejść na czas ściągnięcia gier, chyba, że niektóre wymagają trybu online w czasie grania ?
     
  10. Po|<ora

    Po|<ora Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kalisz
    No ale przecież dlaczego radzisz nie podłączać jeśli jest oflagowana? Przecież i tak niema nic do stracenia... Można tylko zyskać uprzyjemnienie z grania multiplayer :)
     
  11. Szychpl

    Szychpl Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy przy banie nie zablokuje mi dysku i opcji save?
     
  12. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
    skad mozesz wiedziec ze jest oflagowana? tylko nie mów o tym programie co pokazuje bo to jest fakeeeeeeeeeeeeee
     
  13. Szychpl

    Szychpl Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    raz przy grze z ap 2.5 mialem black screen i niedawno blad przy forza 4
     
  14. pudel21

    pudel21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To nie znaczy że jest flaga.
     
  15. Keryy

    Keryy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    LT+ 1.1 miał zabezpieczenie przed brakiem patcha AP2.5 i wywalał czarny ekran bez flagi.
     
  16. Szychpl

    Szychpl Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No tak to wtedy właśnie mi wyskoczył black screen, bo 2 tyg przerobiłem z 1.1 na 2.0. Ale czytałem, że ten nowy błąd forzy 4 oflagowuje konsole. Nie bardzo bym się tym przejmował gdyby nie ta blokada dysku i save, mam racje?
     
  17. tuptus

    tuptus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2008
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    odbanowana ale oflagowana

    Wiitam!

    Jestem szczesliwcem ktoremu ostatnio M$ zbanowal a nastepnie odbanowal konsole. Dostalem 1600 msp i 3 miechy live. Niestety konsola jest dalej oflagowana: Failed AP25 Challenge" w xVal. Firmwere 1.91. Czy teraz dostane drugiego bana ?
     
  18. Po|<ora

    Po|<ora Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kalisz
    No to czyli jeśli bym dostał bana to nie będę miał żadnych problemów z graniem offline? Savy itp.?
     
  19. Szychpl

    Szychpl Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podłączam się do pytania :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum