1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBL i ściąganie dodatkowych zawartości LT+3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Arex962, Wrzesień 21, 2014.

  1. Arex962

    Arex962 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zagórzany
    Witam, czy na LT+ 3.0 mogę bez problemu i obaw ściągać gry Arcade , DLC na XBL'u i oczywiście grać na Live.
    Szukałem odpowiedzi ale raz pisze , że można raz nie , więc chcę się upewnić i szukam jednoznacznej odpowiedzi. Gry na dysku mam zainstalowane XGD3 nagrywane przez IMG Burn i płyta odblokowana burner max payload'em.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3467
    Polubienia:
    1237
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ściągaj śmiało dodatki DLC itp :)
     
  5. Arex962

    Arex962 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zagórzany
    Dzięki za odpowiedzi.
    Czyli grać też mogę na Live na mojej nagrywarce z burner max payload'em czy jednak kupić IHAS'a ?
     
  6. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ihas masz 100 % pewno przy 100 % nagraniu DVD , payload to loteria
     
  7. Arex962

    Arex962 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zagórzany
    No to ok. Jednak zainwestuje w IHAS'a, czyli jak mam IHAS'a to nie ma się co martwić grać na Live?
    Przepraszam ale muszę się upewnić 3 razy zanim coś kupię i będę używał.
    :)
     
  8. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Masz ihasa , stosujesz odpowiednie ustawnia pod dany ID płyty , i oczywiście musisz mieć burner maxa wgranego , resztę znajdziesz na forum :)
     
  9. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Banów i fal i tak już nie ma, więc nagrywać i grać spokojnie.
     
  10. Arex962

    Arex962 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zagórzany
    To dzięki za odpowiedzi. Kupie iHas'a 124 rev b i wgram burnera max'a.
    Jeszcze raz dzięki za odpowiedzi.

    Możecie podać mi linki do flash'u napędu w celu wgrania FW i do ID Płyty, ponieważ w dziale nie wiem który poradnik użyć.
     
Wczytywanie...

Poleć forum