1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBL - Konflikt IP.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Klocek, Styczeń 14, 2010.

  1. Klocek

    Klocek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam malutki problem, jeśli chodzi o XBL. Coś tam wyskoczyło w szukajce, ale mam inny problem, niż reszta. Okej.
    Mam w chacie zwykły kabel sieciowy ze sklepu, i ten, który jest dorzucany standardowo do opakowania. Gdy podłączam do router'a kabel sieciowy z sklepu komputerowego - wszystko sprawnie działa. Jeśli zmieniam kabel na ten dorzucany - wyskakuje błąd "Konflikt IP", a przez to - na PC i laptopie nie ma internetu, a na xbox'ie działa. Dziękuję - tak z góry.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Też tak mam . ale tak konkretniej to o co ci chodzi chcesz neta na stale czy tylko na chwile?
     
  4. Perley

    Perley Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ol
    cross kabla i powinno byc po sprawie
     
  5. Klocek

    Klocek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Normalnie - na stałe. Gdy używam kabla ze sklepu komputerowego, to niema żadnych problemów. Jak używam kabla z pudełka - wyskakuje konflikt IP. Perley - mógłbyś dać mi link do jakiegoś poradnika, o co w tym chodzi? Coś tam szukałem, ale żadnych większych informacji nie znalazłem, a nie mam o tym najmniejszego pojęcia. Ma to być Xbox -> Komputer, zauważyłem też, że obydwa kable lekko różnią się końcówkami, choć mają takie same wejścia.
     
  6. Klocek

    Klocek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odświeżam lekko.
     
  7. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    Pewnie chodzi o to ze musisz miec kabel skrosowany a ten z z xboxem to kabel prosty ;P czy na odwrót jeden pies ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum