1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbl-Konto GOLD

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wasilek6320, Luty 25, 2013.

  1. wasilek6320

    wasilek6320 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    85
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam posiadam przerobioną konsolę lt.3.0....chciałbym sobie pograć przez xbl,ale muszę kupić konto gold aby grać przez multi,,i teraz kilka pytań z tym związanych,,
    1...Jak wygląda procedura wypełnienia takiego kodu zakupionego,,np na allegro
    2...Słyszałem że trzeba podawać numer karty kredytowej...Dlaczego????na co im to...boję się że potem mi samo się będzie kupować i pieniądze będę tracił...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sebcio2804

    sebcio2804 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Na allegro dostaniesz kod i wpisujesz w konsoli.
    Przez M$ sie nie opłaca bo wychodzi drożej
     
  4. mchudy

    mchudy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Polska
    Żadnego numeru karty kredytowej nie musisz podawać. Chyba że chcesz darmowy miesiąc. To wtedy tak.

    Na przeróbce nie ma banów:)?
     
  5. ziomal666v

    ziomal666v Banned

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2013
    Posty:
    60
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zawsze ryzyko jest ;]
     
  6. wasil23oki

    wasil23oki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2012
    Posty:
    89
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ciechanów
    Ryzyko jest zawsze i będzie, ale na LT. 3.0 jest praktycznie zmiejszone do 99,99% :D
     
  7. wasil23oki

    wasil23oki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2012
    Posty:
    89
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ciechanów
    A co do kodu na gold...allegro tak jak kolega wyżej napisał, przez ms się po prostu nie opłaca.
     
Wczytywanie...

Poleć forum