1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBL modem/router

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez play, Maj 3, 2010.

  1. play

    play Banned Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    uk/pl
    XBL modem/router POMOCY !!!!

    Witam
    Jakie są sposoby podłączanie do xbl obecnie mam podłączonego przez router ale nie mam wtedy neta na kompie ;/ mam
    *Czy muszę kupić jeszcze jeden router ? czy można jakoś bez udziału tego routera i bez powiązania z komputerem podłączyć się do internetu ?
    *Posiadam w domu stary modem usb speedtouch thomson może się na coś przydać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bartoszKSSG

    bartoszKSSG Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    253
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    66-400
    Pogrzeb w ustawieniach siec na kompie, poto masz ruter, żeby rozdzielał sygnał
     
  4. castomoto

    castomoto Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    krk :)
    a jak mam modem bezprzewodowy to da sie coś zrobić ?
     
  5. bartoszKSSG

    bartoszKSSG Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    253
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    66-400
    jaki masz modem, jaki ruter, jak masz spieta siec, bo panuje chaos z tego co piszesz
     
  6. play

    play Banned Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    uk/pl
    Chodzi o to ze xbox jest 15 metrów od kompa i nie moze byc na tym samym routerze mam tam tylko wtyczke od telefony tak jak przy kompie wiec moge miec ty albo tu router nie jest bezprzewodowy ! czy moge go podłaczyć za pomoca samego modemu bez kompa i rotera ?
     
  7. bartoszKSSG

    bartoszKSSG Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    253
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    66-400
  8. play

    play Banned Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    uk/pl
    niestety pisze ze bez udziału komp/lap i mam modem przewodowy i router tez czy isteniej szansa bez zadnych urzadzen !!
     
  9. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Ja mam połączenie tak:
    Modem-> router z Wi-fi ->
    -przewodowo komp. i xbox 360
    -bezprzewodowo notebooki
     
  10. play

    play Banned Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    uk/pl
    Powiem tak:
    Nie mam pc ani routera
    Mam sam ten modem i xboxa co teraz jest szansa to podłaczyc ?
     
  11. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    to podłącz modem-> xbox 360 kablem ethernet (RJ45) jak nie masz routera
     
  12. Keubi

    Keubi Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pawłowice
    Ja mam radiowego neta (sygnał od anteny głównej do mojej-->kablem do takiego rozdzielacza z zasilaczem-->do kompa). Jak chce się podłączyć to niestety w kompie nie mam neta. Na początku też były z tym jaja, bo do sieci się podłączał a do internetu nie. Porozmawiałem z adminem i połączyłem się bez problemu przez PPPoE
     
  13. play

    play Banned Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    uk/pl
    nie mam kabla enternate a jak podłączam pod usb modem do xb to nic nie daje ;/ a modem nie ma wejścia na taki kabel i tak ;/
     
  14. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    przez usb nie podłączysz xboxa 360 do neta :). W takim razie musisz zaopatrzyć się w router lub połączyć tak:
    Modem-> komp/notebook-> kablem ethernet xbox 360
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Adrik12
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    1773

Poleć forum