1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBL-mtu problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ogor8, Lipiec 19, 2010.

  1. Ogor8

    Ogor8 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam problem z XBOX Live bo jak sprawdzam polaczenie to pisze ze musi byc MTU powyzej 1364 i jak ustawiam według tego poradnika co jest na forum i w pogramie daje ta liczbe i apply resetuje i dalej to samo?


    Co w tym przypadku mam robic?


    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    pisze że musi być czy że nie jest ?? jak pisze że musi być to olej to i idź dalej on zawsze będzie o tym informował przynajmniej u mnie tak jest.
     
  4. Ogor8

    Ogor8 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No tak ale jak chce isc dalej i laczy sie z xbl to wyskakuje bład


    Pisze ze jest na za niski! co robic?
     
  5. Jameroo

    Jameroo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2007
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kowary
    ja miałem problem z MTU i kombinowałem z wartościami a skończyło się na tym, że po prostu nie wpisałem adresu MAC w konsoli i wywalało mi ten błąd, po wpisaniu nie było problemu. Może to o to chodzi.
     
  6. Ogor8

    Ogor8 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jak sprawdzic adres MAC? i gdzie go mam wpisac do alternatywnego adresu MAC?

    Ok juz wiem jestes wielki dzieki!!!!!!!!!



    Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum