1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBL po długim czasie..(cicha aktualizacja)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez deebo23, Marzec 10, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. deebo23

    deebo23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, mam lt 2.0, wszystkie gry mi normalnie działają ale daaawno konsoli do neta nie podłączałem a chciałem w ME3 po necie pograć. Czytałem o nowym dasu i jakiejś cichej aktualizacji, cos to zmienia ze np będę miał trudności z odpaleniem ME3 po tych wszystkich aktualizacjach?

    druga sprawa, jak przygotować płytę ME3 do grania na multi? zmienić topologie umiem ale czy to wszystko?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1069
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Po aktualizacji trzeba ixtreme 3.0. Skan abgx na level 3 oraz nagrywarka ihas

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Pod podłączeniu konsoli do Live'a złapiesz "cichą aktualizację". Spowoduje to, że do każdej gry XGD3 z osobna będziesz musiał dogrywać TU z pendrive'a, tak jak tutaj: http://xboxforum.pl/artykuly-f206/[...-xgd3-dzialaly-po-cichej-aktualce-109975.html lub wgrać LT 3.0 i nagrać wszystkie gry XGD3 od nowa.

    Jeśli masz zamiar grać na Live'ie to:
    1. Wgraj LT 3.0.
    2. Nagraj wszystkie gry XGD3 od nowa iHAS'em z LT MAX http://nickthegr33k.eu/iXtreme_Burner_Max_Tutorial.pdf na Verbatim'ach lub na jakichkolwiek innych płytach DVD+R DL ze zmodyfikowanym FW pod te płyty: http://xboxforum.pl/aktualnosci-f9/ixtreme-burner-max-firmwares-juz-jest-105953.html - Post #278 (dlatego, że jak nagrasz gry XGD3 zwykłą nagrywarką, to MicroSoft zorientuje się, że płyta nie jest kopią 1:1 i dostaniesz bana): http://xboxforum.pl/artykuly-f31/[t...szy-artykul-edycja-3-a-120365.html#post942283
     
  5. deebo23

    deebo23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok, dzięki chłopaki
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum