1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbl pomocy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez daniel14, Kwiecień 13, 2010.

  1. daniel14

    daniel14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chciałem się podłączyć do XBL ale nie może uzyskać adresu IP, łącze się za pomocą modemu , specjalnie ustawiłem taki sam mac w konsoli jak w kompie, co zrobic zeby dzialalo ? pomocy
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie podałeś żadnych informacji.
    Jak skopiowałeś mac adres to może trzeba mieć dns wpisane, adres ip, typ połączenia może PPPOE (dialog, tpsa, netia itd)
     
  4. daniel14

    daniel14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    u mnie automatycznie w kompie znajduje ip itp
     
  5. daniel14

    daniel14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. nikroy

    nikroy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Okolice Rzeszowa
    Heh. Podaj więcej informacji, tak jak już kolega wyżej powiedział.
    Może problem z firewall, może coś innego - kto wie...
     
Wczytywanie...

Poleć forum