1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBL - pomocy

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez SaintaSPL, Lipiec 9, 2010.

  1. SaintaSPL

    SaintaSPL Banned

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sandomierz
    Witam. Chce założyć konto na xbl. Niedawno kupiłem x'a *********;) Ale opłaca się teraz zakładać konto jeśli tak to na jaki kraj? Bo polski jeszcze nie ma:) Będe miał 3 miechy free?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Grzib

    Grzib Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    298
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Górny Ślonsk
    3 Miechy czego?
    ja bym wolal poczekac az wejdzie XBL do Polski, bo nie wiadomo czy bedzie mozna przeniesc konto z USA/UK itd na Polske, niby mozna ale to jeszcze nie oficialne stanowisko M$
     
  4. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Nie. Będziesz miał tylko 1 miech. To jest tak, że 3 pierwsze konta stworzone mają po jednym miechu.
    Opłaca sie jeżeli masz już jakieś gry do grania online. Jeżeli nie to radze sie wstrzymać bo jednak szkoda tego live'a. Tym, że niedługo polski live radze sie nie sugerować. Gdy wejdzie i tak ma być opcja migracji kont więc będzie można przenosić. Więc jak będziesz już miał w co grać to zrób sobie konto na US/UK i tyle.

    EDIT:

    Była gdzieś informacja, że przeniesienie konta napewno będzie możliwe. Co prawda nie wiadomo czy od razu po wprowadzeniu usługi czy może jakiś czas po tym ale będzie.
     
  5. sk00ti

    sk00ti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    119
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja czytałem jak to M$ pisał o tym przenoszeniu kont, lecz nie obiecywał tego.
     
  6. SaintaSPL

    SaintaSPL Banned

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sandomierz
    Ok a kurcze karta pamięci 256mb to 106 mb? Nie zaaktualizuje sobie tego XBL.. co zroobic? Ok dobra robie konto ale po haśle pisze ze nie może się połączyć czy coś i prosze spróbować pózniej
     
Wczytywanie...

Poleć forum