1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbl problem nat!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Shoowsky, Czerwiec 8, 2010.

  1. Shoowsky

    Shoowsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Opoczno
    Witam , mam problem tak jak w temacie pisze z NAT'em , polega to na tym , że łącze się poprzez podnie konsoli adres mac , podlaczam kabel i wychodzi na to , że pisze kosola zostala polaczona z komputerem ale jak łaczy sie z XBL to wyskakuje problem NAT'u wie ktoś jak się tego pozbyć? Dam DZIEKUJE;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Łączysz się z komputerem czy z routerem
     
  4. Shoowsky

    Shoowsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Opoczno
    Z Komputerem.
     
  5. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    To musisz wyłączyć zaporę systemu windows lub wyłączyć antywirusa
     
  6. Shoowsky

    Shoowsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Opoczno
    Wyłączyłem zapore i nic;(
     
  7. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A jakiego masz antywirusa
     
  8. Shoowsky

    Shoowsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Opoczno
    Microsoft Security Essentials
     
  9. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  10. Shoowsky

    Shoowsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Opoczno
    Przeglądałem już to 5 razy:((( łącze sie tylko przez kabel nie przez router wiec nie wiem w czym problem i jak pozbyc sie tego Natu;(
     
  11. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A jaki masz internet
     
  12. Shoowsky

    Shoowsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Opoczno
    2mb/s osiedlowa sieć , podpinana z tylu , do xboxa podlaczam go poprzez podpiecie z tylu konsoli i wpisanie macu
     
  13. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A zmieniłeś ustawienia regionalne bo u mojego kolegi to było przyczyną
     
  14. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    Zadzwoń do dostawcy twojego neta i poproś o odblokowanie jakiś portów tylko kurcze nie wiem jakich . .Albo po prostu wykup adres publiczny za 5 zł miesięcznie i po sprawie.
     
  15. Shoowsky

    Shoowsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Opoczno
    A gdzie kupić ten adres i da sie przez SMS :DD ? // A USTAWIENIA REGIONALNE MAM NA USA .
     
  16. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    Dzwonisz do dostawcy twojego neta. Mogą ci też proponować router ,który sami zamontują i wyniesie to od 150 zł do 200 zł (tak było w moim przypadku).Router to też dobra sprawa bo nie musisz mieć kompa włączonego jak grasz na xboxie ale to sprawa drugorzędna. To twój wybór.
     
  17. Shoowsky

    Shoowsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Opoczno
    A moze jeszcze jakies rady jak sie pozbyć tego NAT'u?
     
  18. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    Teraz tylko możesz ratować się dostawcą neta i nic więcej. Koszty musisz jakieś ponieść. Choć są napewno jacyś hakerzy ,którzy by to napewno zrobili.
     
  19. Shoowsky

    Shoowsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Opoczno
    Problem jako tako rozwiązany :) Dzieki wszystkim za pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum