1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbl problem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez dawid000, Sierpień 12, 2009.

  1. dawid000

    dawid000 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    yo
    dzis juz mam xboxa :)
    chce zalozyc se live ale nie moge
    ustawiam ip ktore mam na fakturach od neta, na auto nie szlo
    test, siec dziala, internet nie
    no to zmieniam na takie co jest w przyklejonym temacie w tym dziale
    siec niedziala
    net jest bezposrednio z puszki (to cos na klatce schodowej)
    co robic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Geralt z Rivii

    Geralt z Rivii Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    oleśnica
    moze xbox powienien byc podloczony pod router to chyba jedyne rozwiazanie takie
     
  4. Ruzyk

    Ruzyk V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Przemyśl
    Co do tej puszki to chodzi Ci o internet klatkowy?
     
  5. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    co ma za znaczenie miejsce kabli?

    jak masz LAN to musisz mac wklepać
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    musisz sklonowac mac adres peceta do xbosa
     
  7. Alex360

    Alex360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chyba najlepiej na routerze, ja mam router i wszystko się automatycznie ustawiło. zrób tak - na PC wciśnij WIN + R, potem wpisz ipconfig /all i przepisz dokładnie IP, tak jak kolega wyżej pisał :) powinno działać
     
  8. adrjan

    adrjan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam Sory ze pisze w tym temacie ale nie moge stworzyc wlasnego -_-
    Xbl wczoraj mi jeszcze dzialal
    Dzisiaj kiedy testuje polaczenie pisze :
    Siec : Polaczenie
    Internet : Polaczenie
    Xbox Live : Blad...
    No i wlasnie wie ktos jak to naprawic?

    EDIT : DOBRA JUZ DZIALA . Samo sie naprawilo
     
Wczytywanie...

Poleć forum