1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbl

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez goodbye, Styczeń 17, 2010.

  1. goodbye

    goodbye Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jakie warunki nalezy spelnic aby kozystac z uslugi xbox live?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Mieć konsole podpieta do internetu
     
  4. goodbye

    goodbye Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    co jesli mam bezprzewodowego iPlusa?
     
  5. bartle

    bartle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    oraz nie flashowana konsole:) i kupic zdrapke po zakonczonym darmowym miesiacu golda:)
    iplusa podpinasz pod kompa, udostepniasz neta przez karte sieciowa ktora podpinasz kabelkiem z konsolka
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Podłącz konsole do pc i udostepnij połączenie internetowe konsoli.
     
  7. Kubillos

    Kubillos Banned

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    sorry niechciał tu pisac
     
  8. bartle

    bartle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    No fakt, do pobierania aktualizacji dem itp nie musi... ale do grania juz tak
     
  9. goodbye

    goodbye Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale mam laptopa. to ma jakies znaczenie? i 2 pytanie. podlaczalem juz kablem x'a z laptopem przy podlaczonym necie i nic sie niedzieje.. co to moze byc? niewiem myslalem ze chodzi o to ze bezprzewodowy net i dlatego.
     
  10. mikiq1w2

    mikiq1w2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Triciti
    Korzystanie z XBOX LIVE na iplus'ie nawet przy zasięgu HSDPA mija się z celem, ponieważ jest bardzo słaby upload i ogromne lagi. Wiem sam sprawdzałem bo sam posiadam iplus'a i mam zasięg HSDPA. Chodź jak chcesz spróbować to podpinasz tak jak kolega wyżej napisał, rejestrujesz się na live, dostajesz trial'a czyli miesiąc xbox live gold i możesz przez ten miesiąc wypróbować, ja po dniu się zniechęciłem i zrobiłem flash'a, gdyż i tak z live nie będę korzystał, bo nie mam dostępu do stałego łącza.

    Pozdro !!!
     
  11. mikiq1w2

    mikiq1w2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Triciti
    Musisz w połączeniach sieciowych udostępnić iplus'a, połączeniu lokalnemu czyli LAN.
     
  12. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    No i połączyć PC-konsola kablem skrosowanym i odpowiednio skonfigurować połączenie .
     
  13. goodbye

    goodbye Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiecie co.. dam sobie spokuj
     
  14. somber22

    somber22 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    gdańsk
    jeżeli dalej nie chce się łączyć spróbuj zrobić test połączenia i zobacz gdzie się zatrzyma. jeżeli będzie sprawdzał drugi pasek i wyskoczy błąd z połączeniem znaczy to ze najprawdopodobniej będziesz musiał pobawić się w zmianę mac adresu konsoli w ustawieniach zaawansowanych (sam to przerabiałem z routerem) brzmi strasznie ale w cale takie nie jest porostu musisz go wstukać ręcznie tylko ze chyba druga cyfra musi być nieparzysta czy jakoś tak dokładnie nie pamiętam ale będziesz miał stosowna instrukcje mi udało się za pierwszym razem
     

Poleć forum