1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbl

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dawideczek65, Marzec 16, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. dawideczek65

    dawideczek65 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam wiem że są podobne tematy na forum ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie.
    A więc tak,niedawno kupiłem kabel crrosowy podłączyłem do pc i do konsoli skonfigurowałem ip ale jak sprawdzam połączenie to po jakiś 20 sekundach wyskakuje taki iksik i pisze że nie ma połączenia.Mam zrobić coś jeszcze?
    Z góry dziękuje:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dziadek114

    dziadek114 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podłączam się mam podobny problem...
     
  4. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Rozwniez sie podlaczam :)
     
  5. dawideczek65

    dawideczek65 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no podłączyłem jedna stronę do PC a drugą do kolsoli
     
  6. Patrolek PL

    Patrolek PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    422
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    W-wa
    A na PC zrobiłeś dostęp połączenia dla innych użytkowników?
     
  7. dawideczek65

    dawideczek65 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jak to się robi? Sorry za głupie pytanie ale się na tym nie znam...
     
  8. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeśli masz dwie sieciówki w PC, to bierzesz do jedej wkładasz kabelek od neta, do drugiej skrętkę, którą też podłączasz do Xboxa, następnie w sieciówce którą odbierasz neta ustawiasz: Panel sterowania > połączenia sieciowe > sieciówka od neta > właściwości > zakładka zaawansowane > i włączasz "zezwalaj innym użytkownikom na łączenie się poprzez połączenie int. tego kompa". W drugiej sieciówce, którą podpinasz PC <-> X360 ustawiasz IP: 192.168.33.1, maska 255.255.255.0, Brama - IP poprzez które łączysz się z internetem. W X360 ustawiasz IP: 192.168.33.2, maska ta sama, Brama - 192.168.33.1 i testujesz połączenie. Dodatkowo proponuje wyłączyć Antywirusa i Firewalla.
     
  9. dawideczek65

    dawideczek65 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok potem spróbuję i napiszę czy się udało
     
  10. Blood.

    Blood. V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    318
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Usunełem zbędny syf, kolego dawideczek na przyszłość wbij sobie do głowy, że jakby każdy miał pisać o pomoc, zamiast troche poszukać to to forum wyglądałoby jakby na nim jakiś spam bot zaszalał.

    Do Matryks i Dziadek, co wam to dało żeście sie z nami podzielili, że macie ten sam problem? Zamiast poczekać na rozwiązanie, poszukać, samemu dalej popróbować to zaśmiecacie komuś temat.
     
  11. dawideczek65

    dawideczek65 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chciałbym aby któryś z modów zamknął temat ale go nie usuwał ponieważ informacje w nim zawarte jeszcze mi się przydadzą.
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum