1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbl

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez primerk, Czerwiec 4, 2010.

  1. primerk

    primerk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam jak podłączyć moją konsolę do XBL? Mam ruter w domu i internet puszczeony przez niego jak podłącze zwykłym kablem do nie go Xboxa to zadziała to?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RHCP.

    RHCP. Banned

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kaków / Bieżanów ! :D
    Tak , wytarczy skonfigurowac z ruterem. :)
     
  4. westmarcin

    westmarcin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Słupsk
    ja nawet nie musialem nic konfigurowac rozumiem ze masz router jednym kablem do kompa i do drugiego gniazda podlaczasz zwykłym ethernetem xboxa i cieszysz sie gra online :D
     
  5. primerk

    primerk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak do ruta mam wpięty kabel bezpośrednio z anteny a z ruta idzie drugi kabel do kompa także jeszcze 2 porty w rucie mam jeszcze wolne. Więc wystarczy tylko kabel tak? bo kabel mam :)

    A jak mam przerobioną konsolke ale będę grał na orginałąch na Live to dostane bana? Gdzieś widziałem artykuł na tym forum o tym ale teraz nie mogę tego znaleźć :/

    A mam jeszcze takie pytanie gdy utworze save jakiejś gry na swoim profilu a nie chce tego sava da się go usunąć? bo narazie zauważyłem że się nie da żę mogę wszystkie naraz wywalić? Może się mylę jak tak to proszę o pomoc.
     
  6. westmarcin

    westmarcin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Słupsk
    1. Dostaniesz bana prędzej czy pozniej na 100 %
    2. Mozna usuwac pojedyncze save
    Wchodzisz w ustawienia konsoli ---> Pamiec ---> Twoj dysk twardy ---> Szukasz tam save'ow i usuwasz pojedynczo
    3.Wystarczy zwykły kabel ethernet - zwykły nie crossowany
     
  7. primerk

    primerk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak Save żeczy wiscie da się usunąć ale nie znikają z profilu gry np odpaliłem sobie jakś durna gierkę Hexic HD i został mi śmietnik w profilu bez osiągnięć itd to już musi zostać? nie da się tego zmienić? Czy np muszę stworzyć nowy profil i poprzenosić jakoś save? czy te osiągnięcia?
     
  8. rogal_88

    rogal_88 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zadziała bez żadnej konfiguracji. Tylko pewnie będziesz musiał odblokować sobie porty w routerze żeby nie mieć ograniczonego NAT.
     
  9. westmarcin

    westmarcin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Słupsk
    no właśnie też mam z tym problem nie wiem jak osiągniecia usunac
     
  10. Xenny

    Xenny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Osiągnięć nie da się usunąć. Z tego co wiem, to możesz jedynie usunąć gry, w których nie zdobyłeś ani jednego achievementa.
     
  11. Virgilio

    Virgilio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Przemyśl
    Mi sie wydaje ze nawet gier w ktorych nie ma zadnego achievmenta nie mozna usunąć. To zostaje zapisane na XBL w co grales, jakie masz gry i co zdobyles w nich
     
  12. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    srodkowy X na pacie(ten zielony) potem raz w lewo i kliknac na osiagniecia i tam mozna je skasowac. Oczywiscie tylko gry w ktorych nie odblokowalo sie zadnych osiagniec. Wracajac do tego to nie pamietam jaki klawisz trzeba bylo kliknac ale trzeba najechac na gre w ktorej jak wczesniej wspomnialem- ma sie zero odblokowanych osiagniec i tam gdzie sa te klawisze na ekranie jest wskazowka co trzeba nacisnac.




    Przepraszam ze bez polskich znakow ale jestem nie u siebie i nie dzialaja nie wiem czemu polskie znaki ;/
     

Poleć forum