1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbl

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez barteq121, Październik 28, 2010.

  1. barteq121

    barteq121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    W jakim języku jest XBL?
    Jak kupię grę wraz z kontem na XBL to jak będzie z przeniesieniem go na XBL PL?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barteq121

    barteq121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A i jak mam neostradę 1mb/s to mi sie nie będą cieły gry na XBL?
     
  4. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    xbox live jest w języku polskim, bo dash jest po polsku .

    jak wyjdzie polski XBL to poprostu wybierzesz opcje przeniesienia konta na XBL PL i po problemie.

    No lagi czasem możesz mieć, nie wiem jak z polakami.
     
  5. lisek84

    lisek84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2009
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce - Warszawa
    Xbox Live jest w takim języku na jaki kraj założysz konto.

    Polski ma niby być po Polsku, ale z tego co wiadomo to podobno trafiają się nieprzetłumaczone dziury.

    Jeśli chcesz grać na neostradzie 1MB to prawdopodobnie Ci to wystarczy, ale to jest raczej na styk jeśli chcesz grać z innymi. Ważne też jest ile masz na wysyłanie.

    Więcej odpowiedzi znajdziesz na FAQ - PolskiLive.pl - Centrum Informacji o Xbox Live w Polsce
     
  6. barteq121

    barteq121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli nie będzie się cieło? Bo jak by się miało ciąć kupił bym przerobionego Xboxa
     
  7. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
  8. barteq121

    barteq121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Robiłem test połączenia i mam że wysyła mi 139 Kbps. Starczy?
     
  9. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    kiepsko ... bardzo kiepsko ;s
     
  10. barteq121

    barteq121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  11. barteq121

    barteq121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    o teraz mam 247 ;/ i to 2 laptopy korzystają z tego neta jak bym grał na Live to bym podpinał tylko XB i tam by cały net szedł czy to by pomagało?
     
  12. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    kup konsole, masz 3 miesiące live za darmo (nowe konto - miesiac live darmowe i tak 3x) i sprawdz co za problem ...
     

Poleć forum